logo-nu-250x120

ledigA TJÄNSTER

Här nedan kan ni se vad vi vad vi har för rekryteringar just nu! 
Längre ner kan ni även skicka in intresseanmälan för framtida utmaningar.

C4 Energi söker Produktionschef Biogas

Tjänsten innebär ansvar för den dagliga operativa driften av biogasens produktionsanläggning med två uppgraderingsanläggningar samt att planera och driva förebyggande underhåll. Du upprättar och följer upp budget, projektleder stora som små projekt samt stödjer affärsområdeschef Biogas i upphandlingar både vid inköp och anbudslämningar. Som produktionschef sätter du och följer upp nyckeltal och målstyrning samt säkerställer miljöståndskrav och att vi lever upp till miljöcertifiering enligt SPCR 120.
 
I tjänsten ingår personal-, arbetsmiljö-, miljö- och budgetansvar. Tjänsten innebär att du har 5 direktrapporterande dagtidsgående drifttekniker. Personalen ingår i beredskapsstyrka med beredskap på icke dagtid samt helg. Produktionschefen är underställd affärsområdeschef Biogas.

Kraftringen söker Drifttekniker - Kraft/Värmeproduktion

Verksamhetsområde Produktion ansvarar för produktion och distribution av fjärrvärme, fjärrkyla samt elproduktion i södra Skåne. Vi är cirka 100 medarbetare i avdelningen som är organiserad i fyra sektioner Drift & Optimering, Underhåll, Projekt och Affärsutveckling samt Värme/kyla.

Till vår verksamhet söker vi nu Drifttekniker. Du kommer att tillhöra team Drift inom sektionen Drift & Optimering.

Som Dagtidsgående Drifttekniker kommer man vara placerad på Gunnesboverket i Lund med ansvar för våra anläggningar i Lund/Lomma. Där beredskapstjänstgöring kan bli aktuellt i framtiden.

Som Skiftgående Drifttekniker kommer du vara placerad på vårt moderna kraftvärmeverk i Örtofta, mellan Lund och Eslöv.

 

Rejmes Transportfordon AB söker Verkstadsadministratör / Servicesäljare
Med placering på vår anläggning i Halmstad.

Vi söker dig som vill jobba i en av Sveriges finaste anläggningar för lastbilar. Hos Rejmes erbjuds du ett ansvarsfullt och omväxlande arbete på en stimulerande kundnära arbetsplats med god gemenskap och trevliga arbetskamrater i ett ledande företag inom sin bransch. Du får möjlighet att arbeta med stor bredd och helhetssyn. Du kommer också att ha mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Korta beslutsvägar ger dig möjlighet att snabbt omsätta dina kunskaper och idéer i praktisk verksamhet.
 
Som verkstadsadministratör ansvarar du för försäljning och administration av serviceavtal, skapande av serviceplaner, hanteringen av garantier och reklamationer samt skade- och ärendehantering gentemot försäkringsbolag. Det ingår också fakturering av garantiärenden, verkstadsarbeten och serviceavtal. Du ingår i serviceteamet och stöttar kundmottagning, verkstad och reservdelar.
 
Tjänsten är heltid, dagtid och är en tillsvidareanställning.

Ystad Energi söker Elmontör

Som elmontör hos oss ingår du i ett härligt, serviceinriktat och mycket kompetent team. Tillsammans med din arbetsledare och kollegor planerar, fördelar ni och utför olika arbeten. Ibland i team och ibland självständigt. Ni arbetar alltid med ett mycket högt säkerhetstänk, noggrannhet och serviceinriktat. Hos oss kommer du kunna styra och påverka mycket av din dag och arbete utifrån arbetsorder och projekt.
 
Några exempel på förkommande arbetsuppgifter:
 
-Kabelförläggning
-Montage av låg- och mellanspänningskablar
-Montage av ställverk och transformatorer
-Kopplingsarbete
-Felavhjälpning, reparationsarbete och underhåll

 

Halmstads Energi & Miljö söker Skiftchef

Halmstads Energi och Miljö AB driver ett antal produktionsanläggningar där det produceras el, fjärrkyla och fjärrvärme. Till ett av våra skiftteam bestående av 4 personer på produktionsavdelningen söker vi Dig som kan leda arbetet med optimal styrning och övervakning av HEMs produktionsanläggningar för värme, el och fjärrkyla.
 
HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
-         Arbetsleda skiftgruppen, få den dagliga driften fungera
-         Styrning och övervakning av HEMs produktionsanläggningar för värme, el och fjärrkyla
-         Sköta driften av fjärrvärmenätet
-         Delta i förekommande reparations- och underhållsarbete
-         Skriva dagrapporter, felrapportering och föra journal
-         Delaktighet i olika projekt
-         Delegering av uppgifter för arbetsmiljö och yttre miljön
-         Personalansvar för skiftlaget
-         Skiftgång 5 skift, dygnet runt

 

Kraftringen söker Mekanisk Underhållstekniker, Örtofta

Vi söker nu dig som vill jobba med mekaniskt underhåll hos oss på Kraftringen. Tillsammans är vi en viktig resurs för att säkerställa en hög tillgänglighet i våra produktionsanläggningar. Du jobbar dagligen efter arbetsorder med fortlöpande och avhjälpande underhåll. Du är en kraftfull resurs för att utveckla och effektivisera Kraftringen Produktions underhållsverksamhet med innovation och dina tidigare erfarenheter. Att jobba med revisioner, olika projekt och arbetsledning av entreprenörer är också en del av ditt dagliga arbete. Du arbetar prestigelöst tillsammans med övrig drift och underhållsverksamhet inom Kraftringen produktion 

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten. Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Halmstads Energi & Miljö AB söker Skiftgående Drifttekniker

Produktionsavdelningen på Halmstads Energi och Miljö AB driver ett antal produktionsanläggningar där det produceras el, fjärrkyla och fjärrvärme.
 
Vi söker dig som vill medverka i styrning och övervakning av HEMs produktionsanläggningar för värme, el och fjärrkyla samt sköta driften av avdelningens anläggningar för optimal drift. I Arbetsuppgifterna ingår även att skriva dagtidsrapporter, felrapportering och föra journaler. Du deltar i förekommande reparations- och underhållsarbeten. I tjänsten ingår även att vara delaktig i olika projekt och revision när så är möjligt samt att medverka i kvalitets-, arbets- och miljöarbetet inom avdelningen.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning

Halmstads Energi & Miljö AB söker Vik. Skiftgående Drifttekniker

Produktionsavdelningen på Halmstads Energi och Miljö AB driver ett antal produktionsanläggningar där det produceras el, fjärrkyla och fjärrvärme.
 
Vi söker dig som vill medverka i styrning och övervakning av HEMs produktionsanläggningar för värme, el och fjärrkyla samt sköta driften av avdelningens anläggningar för optimal drift. I Arbetsuppgifterna ingår även att skriva dagtidsrapporter, felrapportering och föra journaler. Du deltar i förekommande reparations- och underhållsarbeten. I tjänsten ingår även att vara delaktig i olika projekt och revision när så är möjligt samt att medverka i kvalitets-, arbets- och miljöarbetet inom avdelningen.
 
Tjänsten är ett vikariat på 12 månader.
 

INTRESSEANMÄLAN

Är ni intresserade av att få tips från oss när det dyker upp nya tjänster som kan passa er? Fyll då i formuläret nedan och skriv vad ni är intresserade av för typ av tjänster. Bifoga gärna ert CV.
 
  • (max 50 MB)