logo-nu-250x120

ledigA TJÄNSTER

Här nedan kan ni se vad vi vad vi har för rekryteringar just nu! 
Längre ner kan ni även skicka in intresseanmälan för framtida utmaningar.

Tranås Energi söker Drifttekniker

Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll i kraftvärmeproduktionen på ett modernt småländskt energiföretag. I tjänsten ingår alla förekommande arbetsuppgifter, allt från driftoptimering och produktionsplanering till service och mekaniskt underhåll av våra pannor, turbiner samt övrig kringutrustning.
Du kommer att arbeta både i team med dina kollegor och självständigt, samt få ett eget ansvarsområde. Arbetstiden är förlagd till dagtid på sommarhalvåret och tvåskift på vinterhalvåret. Då beredskap ingår i tjänsten måste du vara bosatt i Tranås eller i dess närhet.Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll i kraftvärmeproduktionen på ett modernt småländskt energiföretag. I tjänsten ingår alla förekommande arbetsuppgifter, allt från driftoptimering och produktionsplanering till service och mekaniskt underhåll av våra pannor, turbiner samt övrig kringutrustning.
Du kommer att arbeta både i team med dina kollegor och självständigt, samt få ett eget ansvarsområde. Arbetstiden är förlagd till dagtid på sommarhalvåret och tvåskift på vinterhalvåret. Då beredskap ingår i tjänsten måste du vara bosatt i Tranås eller i dess närhet

Rejmes Transportfordon söker Lastbilsmekaniker till Halmstad

Vi söker dig med fordonsmekanisk utbildning som har kunskaper i lastbilsreparationer, service och underhåll. För oss och teamet är dina personliga egenskaper mycket viktiga. Vi ser att du som person är kreativ och innovativ med stark drivkraft att vidareutvecklas. Du är trygg i dig själv, är prestigelös, har ett gott ordningssinne och gillar starkt att jobba i grupp med andra. Det är viktigt att du är serviceinriktad och trivs i möte med kund. 

Som Lastbilsmekaniker på Rejmes Transportfordon kommer du att vara en viktig kugge i ett grymt team bestående av kunniga och engagerade medarbetare. Rejmes är ackrediterade för arbete med egna reparationer (släcka 2:or), färdskrivare, hastighetsregulator samt bromsprov. Vi erbjuder den senaste tekniken inom fordonsbranschen och mycket stora möjligheter till vidareutbildning. Vi söker till vår toppmoderna verkstad i Halmstad.
 

Halmstads Energi och Miljö AB söker Drifttekniker 2e man

Produktionsavdelningen på Halmstads Energi och Miljö AB driver ett antal produktionsanläggningar där det produceras el, fjärrkyla och fjärrvärme. Vi står nu med en ledig tjänst som 2:e man och behöver därför en vardagshjälte som kan komma till undsättning. Tjänsten är perfekt för dig som kanske arbetat som drifttekniker ett tag och som vill se vem du är som arbetsledare. 
 
ARBETSUPPGIFTER
Styrning och övervakning av HEMs produktionsanläggningar för värme, el och fjärrkyla. Sköta driften av fjärrvärmenätet. Delta i förekommande reparations- och underhållsarbete
Skriva dagrapporter, felrapportering och föra journal- Delaktighet i olika projekt
 
I ROLLEN SOM 2:e man
Ersätta ordinarie skiftchef vid frånvaro.
Arbetsleda skiftgruppen, få den dagliga driften fungera.Delegering av uppgifter för arbetsmiljö och yttre miljön. Skiftgång 5 skift, dygnet runt

Neova i Tibro söker Drifttekniker till sin fjärrvärmeverksamhet

Gillar du att jobba i en bred roll som kräver stort engagemang, att kunna ta eget ansvar, samarbete, struktur och planering så är detta tjänsten för dig.
Som drifttekniker kommer du att arbeta med drift- och underhållsarbeten. Du ingår i ett team på tre personer som sköter och driver fjärrvärmeverket i Tibro. Arbetet omfattar hela kedjan från bränslemottagning, operativ drift av anläggningarna till avhjälpande underhållsinsatser. Tjänsten innefattar beredskapstjänstgöring som sträcker sig över helger. I tjänsten kommer du att ha nära kontakt med medarbetare, kunder och leverantörer.  Du tycker om att arbeta i grupp, är drivande, är nyfiken, jobbar strukturerat och kan ta egna initiativ.

Karlshamnsverket söker Drifttekniker

Huvudsakliga arbetsuppgifter som drifttekniker är övervakning och tillsyn av pann-, turbin- och bergrumsanläggningar samt yttre anläggningar.
Du kommer erbjudas möjlighet att växa in i rollen för att succesivt kunna ta alltmer ansvar. Anläggningen är komplex vilket ställer stora krav på din ambition och vilja att förstå hur allt hänger samman.
Korta beslutsvägar ger dig möjlighet att snabbt omsätta dina kunskaper och idéer i praktisk verksamhet. Du kommer också att ha mycket goda möjligheter till kompetensutveckling.

Karlshamn Energi söker Värmetekniker - inriktning kund

I rollen som Värmetekniker ansvarar du tillsammans med din arbetsledare för att planera och utföra tjänster med inriktning mot fjärrvärmekunder.
I denna roll tar man ansvar för hela kedjan från första kundkontakt, felsökning, lämna kostnadsförslag till att utföra ändringarna i anläggningen. Vid behov kan man även få möjlighet att bistå vid underhållsarbeten på våra produktionsanläggningar och ledningsnät.

 

Växjö Energi söker
Drifttekniker, Kraft och Värme


Vi är idag drygt 30 personer som jobbar med driften av Växjö Energis större produktionsanläggningar för el, värme och kyla. Vi söker nu en drifttekniker till våra anläggningar på Sandviksverket. Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom energibranschen eller från annan liknande verksamhet, men det är inget krav.
 
Arbetsuppgifterna är mångsidiga och består av rondering, driftomläggningar och förebyggande underhåll på Sandviksverket, men även driftövervakning från kontrollrummet. Du förväntas ha god kännedom och kunskap om förbränningsteknik, termodynamik och en förmåga att se processen som en helhet och med det som grund ska du kunna köra systemen på bästa sätt ur ett säkert, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Efter några år hos oss finns goda möjligheter till ett ökat ansvarstagande som driftmästare eller skiftledare.
 

Katrinefors Kraftvärme AB söker 
Drifttekniker


Som drifttekniker vid Katrinefors Kraftvärme i Mariestad kommer du arbeta med drift och rondering av anläggningens produktionsenheter. Vilket inkluderar optimering och analys av produktionen samt underhållsarbete. Arbetet innebär både praktiska och administrativa insatser.
 
Din placering kommer vara på Katrinefors Kraftvärme AB i Mariestad. Tjänsten innebär skiftgång med beredskapstjänstgöring. För att kunna delta i verksamhetens beredskapsorganisation, som har inställelsetid på 45 min, ser vi gärna att du bor i Mariestad eller dess närhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
 

Rejmes Transportfordon söker Kundmottagare till Halmstad

OM ROLLEN
Dina arbetsuppgifter som kundmottagare blir att möta och hjälpa våra kunder. Du ska organisera och planera beläggningen i vår verkstad och fortlöpande återkoppla till våra kunder. Du är den som upprättar både en tydlig arbetsorder till verkstad och faktura till kund. Du ska lägga mycket fokus på kundvård.
 
DIN BAKGRUND
För att lyckas i rollen ser vi att du har tydligt kundfokus, är serviceinriktad och strukturerad. Du har ett stort teknikkunnande och fordonsintresse. Vi ser gärna att du har erfarenhet från lastbilsbranschen. Den här rollen kräver att du är initiativtagande, öppen och flexibel. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

INTRESSEANMÄLAN

Är ni intresserade av att få tips från oss när det dyker upp nya tjänster som kan passa er? Fyll då i formuläret nedan och skriv vad ni är intresserade av för typ av tjänster. Bifoga gärna ert CV.
 
  • (max 50 MB)