logo-nu-250x120

ledigA TJÄNSTER

Här nedan kan ni se vad vi vad vi har för rekryteringar just nu! 
Längre ner kan ni även skicka in intresseanmälan för framtida utmaningar.

Karlshamn Energi AB söker
Nätverkstekniker


Vi söker en driven nätverkstekniker som skall jobba med övervakning, drift och underhåll av vårt stadsnät.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bl.a. installation, felsökning, konfiguration och drifttagning av IT-utrustning. Att arbeta som nätverksingenjör på Karlshamn Energi är omväxlande, spännande och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
 
DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har utbildning inom datorkommunikation eller annan likvärdig utbildning, kanske har du förvärvat motsvarande kunskap genom erfarenhet. Såväl ung som erfaren är varmt välkommen att söka tjänsten.

Karlshamn Energi AB söker
Elnätsingenjör


Vi söker en driven elnätsingenjör som skall jobba med projektering, projektledning och teknisk dokumentation av vårt eldistributionsnät. Du är nyfiken och intresserad av affärs- och produktutveckling inom vår bransch och vill bidra till enhetens framtida utveckling.
Att arbeta som elnätsingenjör på Karlshamn Energi är omväxlande, spännande och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som har elingenjörsutbildning eller annan likvärdig elteknisk utbildning kombinerat med arbetslivserfarenhet. Vi värdesätter erfarenhet från liknande verksamhet. Som person har du hög social kompetens, hög servicegrad samt ett starkt engagemang för ditt arbete.
God samarbetsförmåga är en självklarhet även om jobbet också ställer krav på att du kan arbeta självständigt.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Växjö Energi AB söker Underhållsingenjör inriktning Mek.

Vi söker en ingenjör med ett brinnande intresse för underhåll, men även för processen vid våra produktionsanläggningar. Som mekanisk underhållsingenjör kommer du att ingå i anläggningssektionens ledningsteam på Sandviksverket. Som underhållsingenjör utvecklar och förbättrar du det förebyggande och avhjälpande underhållet för att nå verksamhetens mål. Du kommer att ansvara för våra underhållsplaner, vara ansvarig samordnare vid våra revisioner och utveckla vår långsiktiga underhållsplanering.
 
Tjänsten innebär ett nära samarbete med produktionsorganisationen där du kommer ansvara för rotorsaksanalyser och arbeta med förbättringsarbete kopplat till våra interna underhållsprocesser. En annan viktig uppgift är att vara länken mot vår projektavdelning som ansvarar för våra investeringsprojekt med särskilt fokus på underhållsaspekter. I arbetsuppgifterna ingår även att bevaka underhållsfrågor inom ansvarsområdet, både genom delaktighet i branschorganisationer och med externa kontakter.

BR-EL söker:
Installationselektriker till Skåneregionen


BR-EL står i en expansionsfas och för att kunna bemöta efterfrågan på bästa sätt så behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en driven och ambitiös installationselektriker. Vi letar nu efter dig som gillar jobba i högt tempo och i en miljö där det allt som oftast händer saker. Inget jobb är det andra likt. Du vill ta ansvar och kombinera ditt kunnande med nya sätt att arbeta i ett ungt och snabbt växande företag. BR-EL arbetar med både stora och mindre uppdrag/projekt både mot företag och privatpersoner.

Vi söker dig med komplett elektrikerutbildning samt några års erfarenhet som installationselektriker.
Som person är du serviceinriktad och tycker om att ha kundkontakt.

Tranås Energi AB söker
Drifttekniker


Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll i kraftvärmeproduktionen på ett modernt småländskt energiföretag. I tjänsten ingår alla förekommande arbetsuppgifter, allt från driftoptimering och produktionsplanering till service och mekaniskt underhåll av våra pannor, turbiner samt övrig kringutrustning.
Du kommer att arbeta både i team med dina kollegor och självständigt, samt få ett eget ansvarsområde. Arbetstiden är förlagd till dagtid på sommarhalvåret och tvåskift på vinterhalvåret. Då beredskap ingår i tjänsten måste du vara bosatt i Tranås eller i dess närhet.
 

Karlshamn Energi AB söker
Elmontör


Som elmontör hos oss kommer du arbeta med ny- och ombyggnad samt drift och underhåll av vårt elnät. Vi söker dig som tycker om ett varierat arbete och vill bidra till enhetens framtida utveckling.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Elberedskap är tänkt att ingå när du har vuxit in i rollen.

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning el eller har annan likvärdig elteknisk utbildning. Erfarenhet av arbete som elmontör eller elektriker är meriterande. Som person har du hög social kompetens, hög servicegrad samt ett starkt engagemang för ditt arbete.

VARFÖR KARLSHAMN ENERGI
Karlshamn Energi AB erbjuder en utmanande och stimulerande tjänst i en spännande bransch som präglas av stor förändring och mycket utmaningar. Vi är ett härligt gäng som ser fram emot att förstärka vår grupp med en ny elmontör.

 

NyföretagarCentrum Halland söker en affärsdriven VERKSAMHETSLEDARE

Du ansvarar även för driften och utvecklingen av såväl den operativa som den strategiska delen av verksamheten. I rollen ingår också att projektleda Entreprenörskolor, Mentorprogram och andra delar av verksamheten som kräver processledning. Du verkar som spindeln i nätet för våra fyra rådgivare runt om i Halland och ser till så att arbetet sker på ett tillfredsställande sätt för alla inblandade parter.

Då vi arbetar med rådgivning till potentiella företagare ser vi gärna att du har erfarenhet och kunskap om företagande och affärsutveckling. Kanske driver du idag en verksamhet? Vidare är du van vid ekonomisk redovisning och har förmågan att sammanställa och analysera resultat. Du är tekniskt kunnig och har lätt för att sätta dig in i olika program och system. Då du oftast befinner dig på resande fot är körkort ett krav.

Rejmes Transportfordon AB söker Kundmottagare
Med Placering på vår anläggning i Halmstad.
 
Vi söker dig som vill jobba i en av Sveriges finaste anläggningar för lastbilar. Hos Rejmes erbjuds du ett ansvarsfullt och omväxlande arbete på en stimulerande kundnära arbetsplats med god gemenskap och trevliga arbetskamrater.

Rejmes Transportfordon erbjuder dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter i ett ledande företag inom sin bransch. Du får möjlighet att arbeta med stor bredd och helhetssyn. Du kommer också att ha mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Korta beslutsvägar ger dig möjlighet att snabbt omsätta dina kunskaper och idéer i praktisk verksamhet.

Dina arbetsuppgifter som kundmottagare blir att möta och hjälpa våra kunder. Du ska organisera och planera beläggningen i vår verkstad och fortlöpande återkoppla till våra kunder. Du är den som upprättar både en tydlig arbetsorder till verkstad och faktura till kund. Du ska lägga mycket fokus på kundvård.
 

Specma AB söker CNC-Operatör till fabriken i Våxtorp
I tjänsten som CNC-operatör ingår du i ett skift om åtta personer, varav tre jobbar i aktuell hall. Tjänsten är 2-skift. Det kan finnas möjlighet till natt- och helgskift om du har önskemål om detta. Vår svarvpark består av: Mazak, Star, Miyano, Okuma, Citizen och Index. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med frihet under ansvar och agerar självständigt och tar ansvar för att arbetet flyter på. Vi jobbar med ständiga förbättringar.
 
ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som CNC-operatör kör du och riggar svarvar.  Körningen innebär att hålla igång maskiner, skärbyte, borrbyte, kompensering/justering och mätning/kontroll av detaljer. Vid riggning ska du i samarbete med planeringsavdelningen se till att riggtider optimeras. Du tillverkar självständigt detaljer från en ritning i handen till färdig detalj. Hantering av stångmaterial och användning av travers förekommer. Du återrapportar i AXXOS tidssystem och IFS affärssystem. Du rapporterar till produktionsledaren. I arbetet ingår ett nära samarbete med planering-, kvalité- och teknikavdelningen. Underhåll på maskinerna ingår i arbetet.

Växjö Energi AB söker Automationsingenjör, Kraft Värme

Vi söker nu en automationsingenjör med inriktning mot process och kraftvärmeverk.

I din roll skapar du förutsättningar för en verksamhet som kännetecknas av hög säkerhet och tillgänglighet. Hos oss kommer du att arbeta med styrsystem, processdatorer, datakommunikation och se till att processerna fungerar på ett optimalt sätt. Du kommer att arbeta med programmering, drift, service- och underhåll på styr och driftövervakningssystemen. I rollen ligger även att skapa rutiner, dokumentera samt medverka i projekt och förbättringsarbete.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna på högskolenivå. Du har god samarbetsförmåga, är analytisk och med goda kunskaper inom automation. Har du kunskap inom styrsystemen Siemens T3000 eller Emerson Ovation är det meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska språket, skriftligt och muntligt. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Körkort är ett krav.

Växjö Energi AB söker
Projektledare - Byggnation av fjärrvärme- och fjärrkylanät

Vi söker en driven projektledare som ska ansvara för olika typer av projekt, allt från anslutning av enskilda kunder till hela exploateringsområden. Vi har en stark strävan att upprätthålla en hög leveranssäkerhet till våra kunder och driver därför kontinuerligt förnyelse- och underhållsprojekt, vilket också är en del av tjänsten. Vi arbetar efter beprövade processer och frihet under ansvar. Vi är ett öppet och härligt gäng som ser fram emot att förstärka vår projektgrupp med en ny projektledare. Att arbeta som projektledare på Växjö energi är omväxlande, spännande och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.


Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete i ett framgångsrikt företag genom intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter

 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 

Drivmedelsteknik söker
Drivmedelstekniker 
(erfarna och lärlingar)


Vi söker nu dig som har viljan att utvecklas för att bli en i gruppen av våra kompetenta Drivmedelstekniker. Som drivmedelstekniker hos oss kommer du vara med att driva service- och entreprenadprojekt hos våra kunder runt om i landet. Vi utför alla förekommande arbeten på en drivmedelsansläggning.
 
Resor med övernattningar är en naturlig del av arbetet och därför spelar det mindre roll vart du bor.


Söker du ett företag där individen och gemenskapen står högt på dagordningen så är Drivmedelsteknik rätt för dig. Är du sugen på ett spännande och omväxlande arbete över ett stort geografiskt område där du själv till stor del styr över din arbetstid är du varmt välkommen att söka till vårt team!

INTRESSEANMÄLAN

Är ni intresserade av att få tips från oss när det dyker upp nya tjänster som kan passa er? Fyll då i formuläret nedan och skriv vad ni är intresserade av för typ av tjänster. Bifoga gärna ert CV.
 
  • (max 50 MB)