logo-nu-250x120

ledigA TJÄNSTER

Här nedan kan ni se vad vi vad vi har för rekryteringar just nu! 
Längre ner kan ni även skicka in intresseanmälan för framtida utmaningar.

Växjö Energi AB söker Underhållsingenjör inriktning Mek.

Vi söker en ingenjör med ett brinnande intresse för underhåll, men även för processen vid våra produktionsanläggningar. Som mekanisk underhållsingenjör kommer du att ingå i anläggningssektionens ledningsteam på Sandviksverket. Som underhållsingenjör utvecklar och förbättrar du det förebyggande och avhjälpande underhållet för att nå verksamhetens mål. Du kommer att ansvara för våra underhållsplaner, vara ansvarig samordnare vid våra revisioner och utveckla vår långsiktiga underhållsplanering.
 
Tjänsten innebär ett nära samarbete med produktionsorganisationen där du kommer ansvara för rotorsaksanalyser och arbeta med förbättringsarbete kopplat till våra interna underhållsprocesser. En annan viktig uppgift är att vara länken mot vår projektavdelning som ansvarar för våra investeringsprojekt med särskilt fokus på underhållsaspekter. I arbetsuppgifterna ingår även att bevaka underhållsfrågor inom ansvarsområdet, både genom delaktighet i branschorganisationer och med externa kontakter.

BR-EL söker:
Installationselektriker till Skåneregionen


BR-EL står i en expansionsfas och för att kunna bemöta efterfrågan på bästa sätt så behöver vi förstärka vårt team med ytterligare en driven och ambitiös installationselektriker. Vi letar nu efter dig som gillar jobba i högt tempo och i en miljö där det allt som oftast händer saker. Inget jobb är det andra likt. Du vill ta ansvar och kombinera ditt kunnande med nya sätt att arbeta i ett ungt och snabbt växande företag. BR-EL arbetar med både stora och mindre uppdrag/projekt både mot företag och privatpersoner.

Vi söker dig med komplett elektrikerutbildning samt några års erfarenhet som installationselektriker.
Som person är du serviceinriktad och tycker om att ha kundkontakt.

Drivmedelsteknik söker
Drivmedelstekniker 
(erfarna och lärlingar)


Vi söker nu dig som har viljan att utvecklas för att bli en i gruppen av våra kompetenta Drivmedelstekniker. Som drivmedelstekniker hos oss kommer du vara med att driva service- och entreprenadprojekt hos våra kunder runt om i landet. Vi utför alla förekommande arbeten på en drivmedelsansläggning.
 
Resor med övernattningar är en naturlig del av arbetet och därför spelar det mindre roll vart du bor.


Söker du ett företag där individen och gemenskapen står högt på dagordningen så är Drivmedelsteknik rätt för dig. Är du sugen på ett spännande och omväxlande arbete över ett stort geografiskt område där du själv till stor del styr över din arbetstid är du varmt välkommen att söka till vårt team!

Växjö Energi AB söker
Eltekniker/Installationselektriker

​​​​​​​
Vi söker dig som vill arbeta som industrielektriker med inriktning mot elkraft. Hos oss kommer du att arbeta med förebyggande- och avhjälpande underhåll på Sandviksverket och våra yttre anläggningar för närvärme och fjärrkyla. I din roll skapar du förutsättningar för en verksamhet som kännetecknas av hög säkerhet och tillgänglighet. Ditt ansvar är att säkerställa ett förstklassigt underhållsarbete på all instrument- och elutrustning på våra anläggningar, vilket innebär att kontrollera och inspektera anläggningarna, skapa rutiner, dokumentera samt medverka i projekt och förbättringsarbete.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Beredskap kommer att ingå när du har vuxit in i rollen och lärt känna anläggningarna.

Växjö Energi AB söker
Projektledare - Byggnation av fjärrvärme- och fjärrkylanät

Vi söker en driven projektledare som ska ansvara för olika typer av projekt, allt från anslutning av enskilda kunder till hela exploateringsområden. Vi har en stark strävan att upprätthålla en hög leveranssäkerhet till våra kunder och driver därför kontinuerligt förnyelse- och underhållsprojekt, vilket också är en del av tjänsten. Vi arbetar efter beprövade processer och frihet under ansvar. Vi är ett öppet och härligt gäng som ser fram emot att förstärka vår projektgrupp med en ny projektledare. Att arbeta som projektledare på Växjö energi är omväxlande, spännande och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.


Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete i ett framgångsrikt företag genom intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter

 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 

Awenkon söker nyfiken och driven Drifttekniker inriktning Kraftvärme/Process

Awenkon söker en drifttekniker för uppdrag på plats hos kund. En typisk kundanläggning kan vara ett kraftvärmeverk, en processindustri eller ett Va-verk. Därför tror vi att Du har erfarenhet av till exempel fluidbädds- och rosterpannor, sodapannor, indunstningsanläggningar eller annan processindustri.
 
Resor inom och utanför Sverige samt skiftgång är en naturlig del av arbetet och därför spelar det mindre roll vart Du bor.

VARFÖR AWENKON
Vill du arbeta i ett företag där individen och gemenskapen står högt på dagordningen så har du hittat rätt företag för dig. Vi erbjuder dig att växa med oss som företag för att i framtiden ta en större roll.

INTRESSEANMÄLAN

Är ni intresserade av att få tips från oss när det dyker upp nya tjänster som kan passa er? Fyll då i formuläret nedan och skriv vad ni är intresserade av för typ av tjänster. Bifoga gärna ert CV.
 
  • (max 50 MB)