logo-nu-250x120

ledigA TJÄNSTER

Här nedan kan ni se vad vi vad vi har för rekryteringar just nu! 
Längre ner kan ni även skicka in intresseanmälan för framtida utmaningar.

Neova söker Operativ Platschef till deras fjärrvärmeverksamhet i Åstorp. 

Gillar du att jobba i en bred roll som kräver stort engagemang, utveckling, samarbete, struktur och planering så är detta tjänsten för dig. Som Platschef på Neova i Åstorp har du ett övergripande ansvar för produktion och distribution av fjärrvärme. Arbetet innebär både praktiska och administrativa arbetsuppgifter. I tjänsten kommer du att ha nära kontakt med både medarbetare, kunder och leverantörer. Beredskapstjänstgöring ingår. Rapportering sker till Driftchef.
 
Du kommer ansvara för följande:
-        Personalansvar
-        Kostnads-/budgetansvar
-        Daglig driftoptimering
-        Planering av daglig skötsel, bränsle, drift och underhåll
-        Ledning av projekt
-        Rapportering och uppföljning

AWENKON söker
Nyfiken och Driven DRIFTTEKNIKER
- inriktning Kraftvärme/Process


Awenkon söker en drifttekniker för uppdrag på plats hos kund. En typisk kundanläggning kan vara ett kraftvärmeverk, en processindustri eller ett Va-verk. Därför tror vi att Du har erfarenhet av till exempel fluidbädds- och rosterpannor, sodapannor, indunstningsanläggningar eller annan processindustri.
 
Resor inom och utanför Sverige samt skiftgång är en naturlig del av arbetet och därför spelar det mindre roll vart Du bor.

 
VARFÖR AWENKON
Vill du arbeta i ett företag där individen och gemenskapen står högt på dagordningen så har du hittat rätt företag för dig. Vi erbjuder dig att växa med oss som företag för att i framtiden ta en större roll.

 

Tranås Energi söker Drifttekniker

Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll i kraftvärmeproduktionen på ett modernt småländskt energiföretag. I tjänsten ingår alla förekommande arbetsuppgifter, allt från driftoptimering och produktionsplanering till service och mekaniskt underhåll av våra pannor, turbiner samt övrig kringutrustning.
Du kommer att arbeta både i team med dina kollegor och självständigt, samt få ett eget ansvarsområde. Arbetstiden är förlagd till dagtid på sommarhalvåret och tvåskift på vinterhalvåret. Då beredskap ingår i tjänsten måste du vara bosatt i Tranås eller i dess närhet.Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll i kraftvärmeproduktionen på ett modernt småländskt energiföretag. I tjänsten ingår alla förekommande arbetsuppgifter, allt från driftoptimering och produktionsplanering till service och mekaniskt underhåll av våra pannor, turbiner samt övrig kringutrustning.
Du kommer att arbeta både i team med dina kollegor och självständigt, samt få ett eget ansvarsområde. Arbetstiden är förlagd till dagtid på sommarhalvåret och tvåskift på vinterhalvåret. Då beredskap ingår i tjänsten måste du vara bosatt i Tranås eller i dess närhet

Vimmerby Energi & Miljö AB söker Drifttekniker - Värme 


Som drifttekniker arbetar du med processtyrning och driftoptimering samt med avhjälpande och planerat underhåll på våra produktionsanläggningar. Förutom fjärrvärme i Vimmerby driver vi fyra närvärmenät med tillhörande pannanläggningar i orter runt Vimmerby. Våra produktionsanläggningar använder både biobränsle och biogas. Vår huvudanläggning utgörs av ett modernt biobränsleeldat kraftvärmeverk där vi producerar förutom fjärrvärme även ånga, hetvatten samt el som levereras till våra lokala kunder.
Tjänsten är tillsvidare på heltid där beredskapstjänstgöring ingår.

Växjö Energi söker
Drifttekniker, Kraft och Värme


Vi är idag drygt 30 personer som jobbar med driften av Växjö Energis större produktionsanläggningar för el, värme och kyla. Vi söker nu en drifttekniker till våra anläggningar på Sandviksverket. Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom energibranschen eller från annan liknande verksamhet, men det är inget krav.
 
Arbetsuppgifterna är mångsidiga och består av rondering, driftomläggningar och förebyggande underhåll på Sandviksverket, men även driftövervakning från kontrollrummet. Du förväntas ha god kännedom och kunskap om förbränningsteknik, termodynamik och en förmåga att se processen som en helhet och med det som grund ska du kunna köra systemen på bästa sätt ur ett säkert, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Efter några år hos oss finns goda möjligheter till ett ökat ansvarstagande som driftmästare eller skiftledare.
 

Neova i Tibro söker Drifttekniker till sin fjärrvärmeverksamhet

Gillar du att jobba i en bred roll som kräver stort engagemang, att kunna ta eget ansvar, samarbete, struktur och planering så är detta tjänsten för dig.
Som drifttekniker kommer du att arbeta med drift- och underhållsarbeten. Du ingår i ett team på tre personer som sköter och driver fjärrvärmeverket i Tibro. Arbetet omfattar hela kedjan från bränslemottagning, operativ drift av anläggningarna till avhjälpande underhållsinsatser. Tjänsten innefattar beredskapstjänstgöring som sträcker sig över helger. I tjänsten kommer du att ha nära kontakt med medarbetare, kunder och leverantörer.  Du tycker om att arbeta i grupp, är drivande, är nyfiken, jobbar strukturerat och kan ta egna initiativ.

Katrinefors Kraftvärme AB söker 
Drifttekniker


Som drifttekniker vid Katrinefors Kraftvärme i Mariestad kommer du arbeta med drift och rondering av anläggningens produktionsenheter. Vilket inkluderar optimering och analys av produktionen samt underhållsarbete. Arbetet innebär både praktiska och administrativa insatser.
 
Din placering kommer vara på Katrinefors Kraftvärme AB i Mariestad. Tjänsten innebär skiftgång med beredskapstjänstgöring. För att kunna delta i verksamhetens beredskapsorganisation, som har inställelsetid på 45 min, ser vi gärna att du bor i Mariestad eller dess närhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
 

Halmstads Energi och Miljö AB söker Drifttekniker 2e man

Produktionsavdelningen på Halmstads Energi och Miljö AB driver ett antal produktionsanläggningar där det produceras el, fjärrkyla och fjärrvärme. Vi står nu med en ledig tjänst som 2:e man och behöver därför en vardagshjälte som kan komma till undsättning. Tjänsten är perfekt för dig som kanske arbetat som drifttekniker ett tag och som vill se vem du är som arbetsledare. 
 
ARBETSUPPGIFTER
Styrning och övervakning av HEMs produktionsanläggningar för värme, el och fjärrkyla. Sköta driften av fjärrvärmenätet. Delta i förekommande reparations- och underhållsarbete
Skriva dagrapporter, felrapportering och föra journal- Delaktighet i olika projekt
 
I ROLLEN SOM 2:e man
Ersätta ordinarie skiftchef vid frånvaro.
Arbetsleda skiftgruppen, få den dagliga driften fungera.Delegering av uppgifter för arbetsmiljö och yttre miljön. Skiftgång 5 skift, dygnet runt

INTRESSEANMÄLAN

Är ni intresserade av att få tips från oss när det dyker upp nya tjänster som kan passa er? Fyll då i formuläret nedan och skriv vad ni är intresserade av för typ av tjänster. Bifoga gärna ert CV.
 
  • (max 50 MB)