ledigA TJÄNSTER

Här nedan kan ni se vad vi vad vi har för rekryteringar just nu! 
Längre ner kan ni även skicka in intresseanmälan för framtida utmaningar.

Awenkon söker nyfiken och driven Drifttekniker inriktning Kraftvärme/Process

Awenkon söker en drifttekniker för uppdrag på plats hos kund. En typisk kundanläggning kan vara ett kraftvärmeverk, en processindustri eller ett Va-verk. Därför tror vi att Du har erfarenhet av till exempel fluidbädds- och rosterpannor, sodapannor, indunstningsanläggningar eller annan processindustri.
 
Resor inom och utanför Sverige samt skiftgång är en naturlig del av arbetet och därför spelar det mindre roll vart Du bor.

VARFÖR AWENKON
Vill du arbeta i ett företag där individen och gemenskapen står högt på dagordningen så har du hittat rätt företag för dig. Vi erbjuder dig att växa med oss som företag för att i framtiden ta en större roll.

Falkenberg Energi söker Drifttekniker 

Som Drifttekniker svarar du för drift och underhåll i våra produktionsanläggningar. Du kommer även delta i olika värmeprojekt, så som bygg och underhållsprojekt både på produktionsanläggningar och distributionssystem. Hos oss får du chansen att utveckla dig själv i ett stimulerande och brett arbetsområde. Arbetet innebär både praktiska och administrativa insatser samt kundkontakt.
 
Tjänsten är på dagtid samt en tillsvidareanställning. I tjänsten ingår även att delta i fjärrvärmeenhetens beredskapsorganisation.

 

Vi söker vik. Drifttekniker till kund i Halland.

Vi söker dig som vill medverka i styrning och övervakning av  produktionsanläggningar för värme, el och fjärrkyla samt sköta driften av fjärrvärmenätet.
I arbetsuppgifterna ingår även att skriva dagrapporter, felrapportering och att föra journaler. Du deltar i förekommande reparations- och underhållsarbeten. I tjänsten ingår även att vara delaktig i olika projekt. Skiftgång i form av femskift.

Tjänsten är 1års vikariat pga. föräldraledighet. 
 

För mer information kontakta
Pontus: 0702-68 06 70 
pontus.brantberg@brapersonal.nu

NyföretagarCentrum Halland söker VERKSAMHETSLEDARE

I rollen som Verksamhetsledare är det ditt ansvar att upprätthålla relationerna med våra samarbetspartners samt att skapa nya och fler samarbeten.
 
Du ansvarar även för driften och utvecklingen av såväl den operativa som den strategiska delen av NyföretagarCentrum Hallands verksamhet. I rollen ingår även att vara delaktig och ha ett övergripande ansvar i Entreprenörskolor, Mentorprogram och andra delar av verksamheten som kräver processledning. Som verksamhetsledare finns även möjlighet att gå in och jobba som rådgivare.

Så, tickar ditt hjärta för företagande? Har du ett brett kontaktnät och är duktig på att underhålla relationer? Tycker du det är spännande att skapa samarbeten mellan organisationer? I så fall kanske vi kan erbjuda dig ditt nästa steg i karriären.

Rejmes Transportfordon söker Lastvagnsmekaniker till Halmstad

Hos Rejmes erbjuds du ett ansvarsfullt och omväxlande arbete på en stimulerande arbetsplats med god gemenskap och trevliga arbetskamrater. Rejmes är ackrediterade för arbete med egna reparationer (släcka 2:or), färdskrivare, hastighetsregulator samt bromsprov. Vi erbjuder den senaste tekniken inom fordonsbranschen och mycket stora möjligheter till vidareutbildning och kompetensutveckling.
 
Tjänsten är heltid, innebär skiftgång och är en tillsvidareanställning.

 

INTRESSEANMÄLAN

Är ni intresserade av att få tips från oss när det dyker upp nya tjänster som kan passa er? Fyll då i formuläret nedan och skriv vad ni är intresserade av för typ av tjänster. Bifoga gärna ert CV.
 
  • (max 10 MB)