logo-nu-250x120

ledigA TJÄNSTER

Här nedan kan ni se vad vi vad vi har för rekryteringar just nu! 
Längre ner kan ni även skicka in intresseanmälan för framtida utmaningar.

Växjö Energi söker
Drifttekniker, Kraft och Värme


Vi är idag drygt 30 personer som jobbar med driften av Växjö Energis större produktionsanläggningar för el, värme och kyla. Vi söker nu en drifttekniker till våra anläggningar på Sandviksverket. Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom energibranschen eller från annan liknande verksamhet, men det är inget krav.
 
Arbetsuppgifterna är mångsidiga och består av rondering, driftomläggningar och förebyggande underhåll på Sandviksverket, men även driftövervakning från kontrollrummet. Du förväntas ha god kännedom och kunskap om förbränningsteknik, termodynamik och en förmåga att se processen som en helhet och med det som grund ska du kunna köra systemen på bästa sätt ur ett säkert, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Efter några år hos oss finns goda möjligheter till ett ökat ansvarstagande som driftmästare eller skiftledare.
 

Katrinefors Kraftvärme AB i Mariestad söker
Underhållstekniker-EL


Som underhållstekniker inom el vid Katrinefors Kraftvärme i Mariestad kommer du arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll av anläggningens produktionsenheter. Du kommer att bidra vid akuta problem men framförallt arbeta med planerad service och underhåll. Arbetet innebär både praktiska och administrativa insatser.
 
Din placering kommer vara på Katrinefors Kraftvärme AB i Mariestad. Beredskapstjänstgöring förkommer.
För att kunna delta i verksamhetens beredskapsorganisation, som har inställelsetid på 45 min, ser vi gärna att du bor i Mariestad eller dess närhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

 

Växjö Energi söker Underhållsingenjör

Vi söker en ingenjör med ett brinnande intresse för underhåll, men även för processen vid våra produktionsanläggningar. Du kommer att ingå i anläggningssektionens mekaniska underhållsavdelning på vårt biobränslebaserade kraftvärmeverk Sandviksverket. Tillsammans ansvarar vi för driftsäkerheten och utvecklingen av anläggningarnas teknik och fastigheter. Uppdraget är ansvarsfullt, utmanande och stimulerande i en positiv miljö där vi också ser till att ha roligt ihop på vår arbetsplats. Som underhållsingenjör utvecklar och förbättrar du det förebyggande och avhjälpande underhållet på sektionen. Du kommer att ansvara för större underhållsinsatser hela vägen från beställning till utförande. Du kommer även att utföra grundorsaksanalyser, delta som sakkunnig i projekt, vara med och utveckla vår reservdels- och lagerhantering och vid behov även delta i det avhjälpande och förebyggande underhållet.
 

Karlshamnsverket (Uniper) söker Kontrollrumsingenjör alt. Drifttekniker

Som kontrollrumsingenjör arbetar du i kraftverkets centrala kontrollrum. Huvudsakliga arbetsuppgifter är övervakning och tillsyn av pann-, turbin- och bergrumsanläggningar samt yttre anläggningar. Du ingår i ett skiftlag som arbetar 3-skift.Du jobbar i ett litet team där relationer till kollegor är viktiga för att verksamheten ska fungera. Kontrollrumsingenjören prioriterar och fördelar arbetsuppgifter som drifttekniker ska utföra under skiftet.Du kommer erbjudas möjlighet att växa in i rollen för att succesivt kunna ta alltmer ansvar. Anläggningen är komplex vilket ställer stora krav på din ambition och vilja att förstå hur allt hänger samman. Det finns goda möjligheter till vidareutveckling inom företaget för dig som är intresserad.

Tranås Energi AB söker Drifttekniker

Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll i kraftvärmeproduktionen på ett modernt småländskt energiföretag. I tjänsten ingår alla förekommande arbetsuppgifter, allt från driftoptimering och produktionsplanering till service och mekaniskt underhåll av våra pannor, turbiner samt övrig kringutrustning.
Du kommer att arbeta både i team med dina kollegor och självständigt, samt få ett eget ansvarsområde. Arbetstiden är förlagd till dagtid på sommarhalvåret och tvåskift på vinterhalvåret. Då beredskap ingår i tjänsten måste du vara bosatt i Tranås eller i dess närhet.
På Tranås Energi AB erbjuder vi dig en stimulerande arbetsplats på ett företag som tar ansvar både för sina anställda och för miljön!

Karlshamn Energi söker Elnätsingenjör

Vi söker en driven elnätsingenjör som vill vara med och utveckla framtidens elnät på
Karlshamn Energi! Är du nyfiken, intresserad av affärs- och produktutveckling inom el och förnybar energi och vill bidra till en hållbar utveckling? Vi är i en expansiv fas där vi framtidssäkrar, förnyar och gör vårt elnät smartare.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att arbeta med planering och projektering av vårt distributionsnät, med såväl lufltedningar, jordkabel och nätstationer. Du ansvarar för den ekonomiska samt tekniska utformningen av projekten. I arbetet ingår att projektera elnätet för optimalt nyttjande, både tekniskt och ekonomiskt och för den mest
hållbara lösningen för framtidens behov. Du genomför riskanalyser, nätberäkningar av befintliga och planerade nät och dokumenterar och analyserar åtgärder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Öresundskraft söker
Kontrollrumstekniker

Till Helsingborg.

Som kontrollrumstekniker svarar du för lokal drift av Öresundskrafts anläggningsresurser för produktion av el, fjärrvärme och fjärrkyla. Detta inkluderar lokala starter, stopp, avställningar och provtagning samt tillsyn och rondering.
Kontrollrumsteknikern svarar vidare för kortsiktig planering, beställning (avrop) och hantering av driftkemikalier, fasta och flytande bränslen samt omhändertagande av restprodukter för verksamheten vid samtliga produktionsanläggningar. Kontrollrumsteknikern ska också kunna fungera som ställföreträdande kontrollrumsingenjör.


Din placering kommer vara i Helsingborg på Västhamnsverket och Filbornaverket. Tjänsten innebär skiftgång med beredskapstjänstgöring. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Rejmes Transportfordon AB söker Lastbilsmekaniker 
Vi behöver utöka vår kapacitet i både Halmstad och Falkenberg. 

Vi söker dig med fordonsmekanisk utbildning som har kunskaper i lastbilsreparationer, service och underhåll. För oss och teamet är dina personliga egenskaper mycket viktiga. Vi ser att du som person är kreativ och innovativ med stark drivkraft att vidareutvecklas. Du är trygg i dig själv, är prestigelös, har ett gott ordningssinne och gillar starkt att jobba i grupp med andra. Det är viktigt att du är serviceinriktad och trivs i möte med kund.
 
OM ROLLEN
Som Lastbilsmekaniker på Rejmes Transportfordon kommer du att vara en viktig kugge i ett grymt team bestående av kunniga och engagerade medarbetare. Rejmes är ackrediterade för arbete med egna reparationer (släcka 2:or), färdskrivare, hastighetsregulator samt bromsprov. Vi erbjuder den senaste tekniken inom fordonsbranschen och mycket stora möjligheter till vidareutbildning. Vi söker till båda våra toppmoderna verkstäder och ange därför i din ansökan om du söker tjänst i Halmstad eller Falkenberg.
 

Katrinefors Kraftvärme AB söker 
Drifttekniker


Som drifttekniker vid Katrinefors Kraftvärme i Mariestad kommer du arbeta med drift och rondering av anläggningens produktionsenheter. Vilket inkluderar optimering och analys av produktionen samt underhållsarbete. Arbetet innebär både praktiska och administrativa insatser.
 
Din placering kommer vara på Katrinefors Kraftvärme AB i Mariestad. Tjänsten innebär skiftgång med beredskapstjänstgöring. För att kunna delta i verksamhetens beredskapsorganisation, som har inställelsetid på 45 min, ser vi gärna att du bor i Mariestad eller dess närhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
 

Växjö Energi söker Underhållstekniker

Vi söker dig som vill jobba med mekaniskt underhåll hos oss på Växjö Energi, Kraft och värme. Tillsammans med åtta andra medarbetare arbetar du med förebyggande och avhjälpande underhåll på Sandviksverket och våra yttre produktionsanläggningar för närvärme och fjärrkyla.
 
Beredskap kommer att ingå när du har vuxit in i rollen och lärt dig känna anläggningarna.
 
VARFÖR VÄXJÖ ENERGI
Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete i ett framgångsrikt företag genom intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi eftersträvar en god balans mellan arbete, familj och fritid. Växjö Energi har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Batteriexperten söker
Inköpare inom e-handel


Vi söker en person som vill vara med och driva vår snabbväxande e-handel framåt. Som inköpare hos oss kommer du arbeta med vårt befintliga sortiment, ta fram nya sortiment och ständigt förbättra våra affärer.
 
Dina arbetsuppgifter är bland annat:
- Inköp från både utlandet och inom Sverige
- Hitta nya leverantörer och produkter
- Optimera inköpsprocessen,                                           leverantörsförhandla pris och andra villkor
- Bredda sortimentet genom att uppdatera och         utveckla befintliga artiklar, lägga upp nya och         prissätta
- Ha koll på dokument, ex. EG-försäkran och              andra förekommande direktiv/standarder.  
- Viss ekonomi och marknadsföring
-  Vid behov stötta företagets andra avdelningar
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.   

 

INTRESSEANMÄLAN

Är ni intresserade av att få tips från oss när det dyker upp nya tjänster som kan passa er? Fyll då i formuläret nedan och skriv vad ni är intresserade av för typ av tjänster. Bifoga gärna ert CV.
 
  • (max 50 MB)