logo-nu-250x120

ledigA TJÄNSTER

Här nedan kan ni se vad vi vad vi har för rekryteringar just nu! 
Längre ner kan ni även skicka in intresseanmälan för framtida utmaningar.

Öresundskraft söker
Kontrollrumstekniker

Till Helsingborg.

Som kontrollrumstekniker svarar du för lokal drift av Öresundskrafts anläggningsresurser för produktion av el, fjärrvärme och fjärrkyla. Detta inkluderar lokala starter, stopp, avställningar och provtagning samt tillsyn och rondering.
Kontrollrumsteknikern svarar vidare för kortsiktig planering, beställning (avrop) och hantering av driftkemikalier, fasta och flytande bränslen samt omhändertagande av restprodukter för verksamheten vid samtliga produktionsanläggningar. Kontrollrumsteknikern ska också kunna fungera som ställföreträdande kontrollrumsingenjör.


Din placering kommer vara i Helsingborg på Västhamnsverket och Filbornaverket. Tjänsten innebär skiftgång med beredskapstjänstgöring. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Jönköping Energi AB söker
Drifttekniker

Med skiftgång inom affärsområdet Värme och Kraft, Jönköping Energi AB. Affärsområdet innefattar ett antal produktionsanläggningar som finns runt om i Jönköping, bl.a. Kraftvärmeverket Torsvik, där vi producerar och distribuerar ånga, fjärrvärme, fjärrkyla och el. Driftavdelningen sköter driften av dessa anläggningar som är av varierande storlek och ålder. Driftorganisationen inom Värme och Kraft består för närvarande av 32 personer och är uppdelade i 6 skiftlag. Samt en dagtidsgrupp. Du kommer att rapportera direkt till närmsta chef.
 
ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som drifttekniker i ett skiftlag ingår att övervaka och åtgärda mindre fel i den befintliga el, ång- kyl och värmeproduktionen. Placeringen av tjänsten är på kraftvärmeverket Torsvik som består av två block, ett avfallseldat block samt ett nytt biobränsleeldat block, vilket innebär arbete med modern teknik.
Du har möjligheter tillsammans med skiftlaget att vara med och utforma ditt arbete inom skiften.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.  

Karlshamn Energi AB söker
Nätverkstekniker


Vi söker en driven nätverkstekniker som skall jobba med övervakning, drift och underhåll av vårt stadsnät.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bl.a. installation, felsökning, konfiguration och drifttagning av IT-utrustning. Att arbeta som nätverksingenjör på Karlshamn Energi är omväxlande, spännande och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
 
DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har utbildning inom datorkommunikation eller annan likvärdig utbildning, kanske har du förvärvat motsvarande kunskap genom erfarenhet. Såväl ung som erfaren är varmt välkommen att söka tjänsten.

Karlshamn Energi AB söker
Elnätsingenjör


Vi söker en driven elnätsingenjör som skall jobba med projektering, projektledning och teknisk dokumentation av vårt eldistributionsnät. Du är nyfiken och intresserad av affärs- och produktutveckling inom vår bransch och vill bidra till enhetens framtida utveckling.
Att arbeta som elnätsingenjör på Karlshamn Energi är omväxlande, spännande och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som har elingenjörsutbildning eller annan likvärdig elteknisk utbildning kombinerat med arbetslivserfarenhet. Vi värdesätter erfarenhet från liknande verksamhet. Som person har du hög social kompetens, hög servicegrad samt ett starkt engagemang för ditt arbete.
God samarbetsförmåga är en självklarhet även om jobbet också ställer krav på att du kan arbeta självständigt.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Öresundskraft söker
Kontrollrumstekniker

Till Ängelholm. 

Som kontrollrumstekniker svarar du för lokal drift av Öresundskrafts anläggningsresurser för produktion av el och fjärrvärme. Vilket inkluderar lokala starter, stopp, avställningar och provtagning samt tillsyn och rondering.
Kontrollrumsteknikern svarar vidare för kortsiktig planering, beställning (avrop) och hantering av driftkemikalier, fasta och flytande bränslen samt omhändertagande av restprodukter för verksamheten vid samtliga produktionsanläggningar. Kontrollrumsteknikern ska också kunna fungera som ställföreträdande kontrollrumsingenjör.


Din placering kommer i första hand att vara på Åkerslundsverket i Ängelholm. Tjänsten innebär skiftgång med beredskapstjänstgöring. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Rejmes Transportfordon söker Ekonomi- och kreditchef
Med placering på anläggningen i Halmstad.
 
Vi söker dig som vill jobba i en av Sveriges finaste anläggningar för lastbilar. Hos Rejmes Transportfordon erbjuds du ett ansvarsfullt och omväxlande arbete på en stimulerande kundnära arbetsplats med god gemenskap och trevliga arbetskamrater. Rejmes Transportfordon erbjuder dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter i ett ledande företag inom sin bransch. Du får möjlighet att arbeta med stor bredd och helhetssyn. Du kommer också att ha mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Korta beslutsvägar ger dig möjlighet att snabbt omsätta dina kunskaper och idéer i praktisk verksamhet.
 
OM ROLLEN
I rollen är du en del av ledningsteamet. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. handla om att ta ett helhetsansvar för bolagets ekonomi och därmed driva löpande ekonomiarbete, genomföra bokslutsarbete, sköta inkomstdeklarationer samt kreditbeslut och kredithantering. Du har full kännedom om lagar och regler inom ekonomi. Arbetet ska genomsyras av strategiskt och långsiktigt tänkande.
 

Specma AB söker CNC-Operatör till fabriken i Våxtorp
I tjänsten som CNC-operatör ingår du i ett skift om åtta personer, varav tre jobbar i aktuell hall. Tjänsten är 2-skift. Det kan finnas möjlighet till natt- och helgskift om du har önskemål om detta. Vår svarvpark består av: Mazak, Star, Miyano, Okuma, Citizen och Index. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med frihet under ansvar och agerar självständigt och tar ansvar för att arbetet flyter på. Vi jobbar med ständiga förbättringar.
 
ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som CNC-operatör kör du och riggar svarvar.  Körningen innebär att hålla igång maskiner, skärbyte, borrbyte, kompensering/justering och mätning/kontroll av detaljer. Vid riggning ska du i samarbete med planeringsavdelningen se till att riggtider optimeras. Du tillverkar självständigt detaljer från en ritning i handen till färdig detalj. Hantering av stångmaterial och användning av travers förekommer. Du återrapportar i AXXOS tidssystem och IFS affärssystem. Du rapporterar till produktionsledaren. I arbetet ingår ett nära samarbete med planering-, kvalité- och teknikavdelningen. Underhåll på maskinerna ingår i arbetet.

Växjö Energi söker
Drifttekniker, Kraft och Värme


Vi är idag drygt 30 personer som jobbar med driften av Växjö Energis större produktionsanläggningar för el, värme och kyla. Vi söker nu en drifttekniker till våra anläggningar på Sandviksverket. Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom energibranschen eller från annan liknande verksamhet, men det är inget krav.
 
Arbetsuppgifterna är mångsidiga och består av rondering, driftomläggningar och förebyggande underhåll på Sandviksverket, men även driftövervakning från kontrollrummet. Du förväntas ha god kännedom och kunskap om förbränningsteknik, termodynamik och en förmåga att se processen som en helhet och med det som grund ska du kunna köra systemen på bästa sätt ur ett säkert, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Efter några år hos oss finns goda möjligheter till ett ökat ansvarstagande som driftmästare eller skiftledare.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid, men framöver kommer du ingå i ett skiftlag med tillhörande skiftgång.

Batteriexperten söker
Inköpare inom e-handel


Vi söker en person som vill vara med och driva vår snabbväxande e-handel framåt. Som inköpare hos oss kommer du arbeta med vårt befintliga sortiment, ta fram nya sortiment och ständigt förbättra våra affärer.
 
Dina arbetsuppgifter är bland annat:
- Inköp från både utlandet och inom Sverige
- Hitta nya leverantörer och produkter
- Optimera inköpsprocessen,                                           leverantörsförhandla pris och andra villkor
- Bredda sortimentet genom att uppdatera och         utveckla befintliga artiklar, lägga upp nya och         prissätta
- Ha koll på dokument, ex. EG-försäkran och              andra förekommande direktiv/standarder.  
- Viss ekonomi och marknadsföring
-  Vid behov stötta företagets andra avdelningar
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.   

 

INTRESSEANMÄLAN

Är ni intresserade av att få tips från oss när det dyker upp nya tjänster som kan passa er? Fyll då i formuläret nedan och skriv vad ni är intresserade av för typ av tjänster. Bifoga gärna ert CV.
 
  • (max 50 MB)