logo-nu-250x120

ledigA TJÄNSTER

Här nedan kan ni se vad vi vad vi har för rekryteringar just nu! 
Längre ner kan ni även skicka in intresseanmälan för framtida utmaningar.

Växjö Energi AB söker
Instrumenttekniker/
Automationstekniker


Vi söker dig som vill arbeta som instrumenttekniker med inriktning mot processinstrument. Hos oss kommer du att arbeta med förebyggande- och avhjälpande underhåll på Sandviksverket och våra yttre anläggningar för närvärme och fjärrkyla. I din roll skapar du förutsättningar för en verksamhet som kännetecknas av hög säkerhet och tillgänglighet. Ditt ansvar är att säkerställa ett förstklassigt underhållsarbete på all instrument- och elutrustning på våra anläggningar, vilket innebär att kontrollera och inspektera anläggningarna, skapa rutiner, dokumentera samt medverka i projekt och förbättringsarbete.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Beredskap kommer att ingå när du vuxit in i rollen och lärt känna anläggningarna.
 

Fjärrvärme i Osby AB söker Fjärrvärmetekniker

Som Fjärrvärmetekniker vid Fjärrvärme i Osby AB ingår du i ett arbetslag på 3 personer som utför de flesta förekommande arbeten när det gäller produktion och distribution av fjärrvärme. Arbetet innebär både praktiska moment som t.ex. underhåll och reparationer samt administrativa insatser som t.ex. planering, dokumentation etc. Arbetet innebär också kontakter med såväl kunder som leverantörer.
Tjänsten kommer vara placerad på Gullarpsverket i Osby. Tjänsten är tillsvidare på heltid där beredskapstjänstgöring ingår var 3:e vecka.

För mer info se annons. 

 

Växjö Energi AB söker
Eltekniker/Installationselektriker

​​​​​​​
Vi söker dig som vill arbeta som industrielektriker med inriktning mot elkraft. Hos oss kommer du att arbeta med förebyggande- och avhjälpande underhåll på Sandviksverket och våra yttre anläggningar för närvärme och fjärrkyla. I din roll skapar du förutsättningar för en verksamhet som kännetecknas av hög säkerhet och tillgänglighet. Ditt ansvar är att säkerställa ett förstklassigt underhållsarbete på all instrument- och elutrustning på våra anläggningar, vilket innebär att kontrollera och inspektera anläggningarna, skapa rutiner, dokumentera samt medverka i projekt och förbättringsarbete.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Beredskap kommer att ingå när du har vuxit in i rollen och lärt känna anläggningarna.

Awenkon söker nyfiken och driven Drifttekniker inriktning Kraftvärme/Process

Awenkon söker en drifttekniker för uppdrag på plats hos kund. En typisk kundanläggning kan vara ett kraftvärmeverk, en processindustri eller ett Va-verk. Därför tror vi att Du har erfarenhet av till exempel fluidbädds- och rosterpannor, sodapannor, indunstningsanläggningar eller annan processindustri.
 
Resor inom och utanför Sverige samt skiftgång är en naturlig del av arbetet och därför spelar det mindre roll vart Du bor.

VARFÖR AWENKON
Vill du arbeta i ett företag där individen och gemenskapen står högt på dagordningen så har du hittat rätt företag för dig. Vi erbjuder dig att växa med oss som företag för att i framtiden ta en större roll.

Tranås Energi AB söker Drifttekniker till Kraftvärmeproduktion

Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll i kraftvärmeproduktionen på ett modernt småländskt energiföretag. I tjänsten ingår alla förekommande arbetsuppgifter, allt från driftoptimering och produktionsplanering till service och mekaniskt underhåll av våra pannor, turbiner samt övrig kringutrustning.
Du kommer att arbeta både i team med dina kollegor och självständigt, samt få ett eget ansvarsområde.

Arbetstiden är förlagd till dagtid på sommarhalvåret och tvåskift på vinterhalvåret. Då beredskap ingår i tjänsten måste du vara bosatt i Tranås eller i dess närhet.

 

Drifttekniker/ingenjör med ansvar för distributionsanläggningar

Som Drifttekniker/ingenjör ansvarar du för projektering av värmeprojekt. Huvudsakligen drift- och underhållsprojekt i kulvertar och dess system. Du agerar projektledare med ansvar för entreprenörer.
Du kommer även ansvara för planering och projektledning av andra typer av projekt inom Falkenberg Energis verksamhet.

Du utför även drift och underhåll i produktionsanläggningarna. Beredskapstjänstgöring ingår var 6:e vecka.

 

INTRESSEANMÄLAN

Är ni intresserade av att få tips från oss när det dyker upp nya tjänster som kan passa er? Fyll då i formuläret nedan och skriv vad ni är intresserade av för typ av tjänster. Bifoga gärna ert CV.
 
  • (max 50 MB)