logo-nu-250x120

ledigA TJÄNSTER

Här nedan kan ni se vad vi vad vi har för rekryteringar just nu! 
Längre ner kan ni även skicka in intresseanmälan för framtida utmaningar.

Karlshamn Energi söker Värmetekniker - Drift & Underhåll

Tjänsten innebär att du huvudsakligen kommer att arbeta med förebyggande- och avhjälpande underhåll samt drift av hela kedjan av fjärrvärmesystemet i Karlshamn från produktionsanläggning via fjärrvärmenät till kundanläggningar. Efter utbildning kommer du även ingå i vår beredskapsstyrka. Du jobbar både i våra datoriserade styrsystem samt praktiskt i vårt fjärrvärmesystem och är med i dess vidareutveckling. I tjänsten ingår även att vara delaktig i olika drift & underhållsprojekt.  
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på dagtid där beredskapstjänstgöring ingår.

Fjärrvärme i Osby AB söker Fjärrvärmetekniker

Som Fjärrvärmetekniker vid Fjärrvärme i Osby AB ingår du i ett arbetslag på 3 personer som utför de flesta förekommande arbeten när det gäller produktion och distribution av fjärrvärme. Arbetet innebär både praktiska moment som t.ex. underhåll och reparationer samt administrativa insatser som t.ex. planering, dokumentation etc.
Arbetet innebär också kontakter med såväl kunder som leverantörer.


Tjänsten kommer vara placerad på Gullarpsverket i Osby. Tjänsten är tillsvidare på heltid där beredskapstjänstgöring ingår var 3:e vecka.
 

Växjö Energi söker
Drifttekniker, Kraft och Värme


Vi är idag drygt 30 personer som jobbar med driften av Växjö Energis större produktionsanläggningar för el, värme och kyla. Vi söker nu en drifttekniker till våra anläggningar på Sandviksverket. Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom energibranschen eller från annan liknande verksamhet, men det är inget krav.
 
Arbetsuppgifterna är mångsidiga och består av rondering, driftomläggningar och förebyggande underhåll på Sandviksverket, men även driftövervakning från kontrollrummet. Du förväntas ha god kännedom och kunskap om förbränningsteknik, termodynamik och en förmåga att se processen som en helhet och med det som grund ska du kunna köra systemen på bästa sätt ur ett säkert, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Efter några år hos oss finns goda möjligheter till ett ökat ansvarstagande som driftmästare eller skiftledare.
 

Katrinefors Kraftvärme AB i Mariestad söker
Underhållstekniker-EL


Som underhållstekniker inom el vid Katrinefors Kraftvärme i Mariestad kommer du arbeta med förebyggande och avhjälpande underhåll av anläggningens produktionsenheter. Du kommer att bidra vid akuta problem men framförallt arbeta med planerad service och underhåll. Arbetet innebär både praktiska och administrativa insatser.
 
Din placering kommer vara på Katrinefors Kraftvärme AB i Mariestad. Beredskapstjänstgöring förkommer.
För att kunna delta i verksamhetens beredskapsorganisation, som har inställelsetid på 45 min, ser vi gärna att du bor i Mariestad eller dess närhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

 

Halmstads Energi & Miljö AB söker Skiftgående Drifttekniker 

Vi söker dig som vill medverka i styrning och övervakning av HEMs produktionsanläggningar för värme, el och fjärrkyla samt sköta driften av avdelningens anläggningar för optimal drift. I Arbetsuppgifterna ingår även att skriva dagtidsrapporter, felrapportering och föra journaler. Du deltar i förekommande
reparations- och underhållsarbeten.

I tjänsten ingår även att vara delaktig i olika projekt och revision när så är möjligt samt att medverka i kvalitets-, arbets- och miljöarbetet inom avdelningen. Tjänsten är tillsvidare, men vi söker också vik. drifttekniker.

Karlshamn Energi söker Värmetekniker - inriktning kund

I rollen som Värmetekniker ansvarar du tillsammans med din arbetsledare för att planera och utföra tjänster med inriktning mot fjärrvärmekunder.
I denna roll tar man ansvar för hela kedjan från första kundkontakt, felsökning, lämna kostnadsförslag till att utföra ändringarna i anläggningen. Vid behov kan man även få möjlighet att bistå vid underhållsarbeten på våra produktionsanläggningar och ledningsnät.
 

Neova i Bjuv söker Drifttekniker som underhållssamordnare

Gillar du att jobba i en bred roll som kräver engagemang, att kunna ta eget ansvar, samarbete, struktur och planering så är detta tjänsten för dig.
Som drifttekniker kommer du att arbeta med drift- och underhållsarbeten och planering av dessa.
Du ingår i ett team på fem personer som sköter och driver fjärrvärmeverket i Bjuv och närliggande panncentraler i Billesholm, Åstorp, Höganäs, Kvidinge och Jonstorp. Neova befinner sig i en stark expansionsfas och mer anläggningar kommer att läggas till. Arbetet omfattar hela kedjan från bränslemottagning, operativ drift av anläggningarna till underhållsinsatser. Tjänsten innefattar beredskapstjänstgöring som sträcker sig över helger. I tjänsten kommer du att ha nära kontakt med medarbetare, kunder och leverantörer. Du tycker om att arbeta i grupp, är drivande, jobbar strukturerat och kan ta egna initiativ. 

Tranås Energi AB söker Drifttekniker

Vi söker dig som vill arbeta med drift och underhåll i kraftvärmeproduktionen på ett modernt småländskt energiföretag. I tjänsten ingår alla förekommande arbetsuppgifter, allt från driftoptimering och produktionsplanering till service och mekaniskt underhåll av våra pannor, turbiner samt övrig kringutrustning.
Du kommer att arbeta både i team med dina kollegor och självständigt, samt få ett eget ansvarsområde. Arbetstiden är förlagd till dagtid på sommarhalvåret och tvåskift på vinterhalvåret. Då beredskap ingår i tjänsten måste du vara bosatt i Tranås eller i dess närhet.
På Tranås Energi AB erbjuder vi dig en stimulerande arbetsplats på ett företag som tar ansvar både för sina anställda och för miljön!

Katrinefors Kraftvärme AB söker 
Drifttekniker


Som drifttekniker vid Katrinefors Kraftvärme i Mariestad kommer du arbeta med drift och rondering av anläggningens produktionsenheter. Vilket inkluderar optimering och analys av produktionen samt underhållsarbete. Arbetet innebär både praktiska och administrativa insatser.
 
Din placering kommer vara på Katrinefors Kraftvärme AB i Mariestad. Tjänsten innebär skiftgång med beredskapstjänstgöring. För att kunna delta i verksamhetens beredskapsorganisation, som har inställelsetid på 45 min, ser vi gärna att du bor i Mariestad eller dess närhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
 

Växjö Energi söker Underhållstekniker

Vi söker dig som vill jobba med mekaniskt underhåll hos oss på Växjö Energi, Kraft och värme. Tillsammans med åtta andra medarbetare arbetar du med förebyggande och avhjälpande underhåll på Sandviksverket och våra yttre produktionsanläggningar för närvärme och fjärrkyla.
 
Beredskap kommer att ingå när du har vuxit in i rollen och lärt dig känna anläggningarna.
 
VARFÖR VÄXJÖ ENERGI
Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete i ett framgångsrikt företag genom intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi eftersträvar en god balans mellan arbete, familj och fritid. Växjö Energi har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Batteriexperten söker
Inköpare inom e-handel


Vi söker en person som vill vara med och driva vår snabbväxande e-handel framåt. Som inköpare hos oss kommer du arbeta med vårt befintliga sortiment, ta fram nya sortiment och ständigt förbättra våra affärer.
 
Dina arbetsuppgifter är bland annat:
- Inköp från både utlandet och inom Sverige
- Hitta nya leverantörer och produkter
- Optimera inköpsprocessen,                                           leverantörsförhandla pris och andra villkor
- Bredda sortimentet genom att uppdatera och         utveckla befintliga artiklar, lägga upp nya och         prissätta
- Ha koll på dokument, ex. EG-försäkran och              andra förekommande direktiv/standarder.  
- Viss ekonomi och marknadsföring
-  Vid behov stötta företagets andra avdelningar
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.   

 

Rejmes Transportfordon AB söker Lastbilsmekaniker 
Vi behöver utöka vår kapacitet i både Halmstad och Falkenberg. 

Vi söker dig med fordonsmekanisk utbildning som har kunskaper i lastbilsreparationer, service och underhåll. För oss och teamet är dina personliga egenskaper mycket viktiga. Vi ser att du som person är kreativ och innovativ med stark drivkraft att vidareutvecklas. Du är trygg i dig själv, är prestigelös, har ett gott ordningssinne och gillar starkt att jobba i grupp med andra. Det är viktigt att du är serviceinriktad och trivs i möte med kund.
 
OM ROLLEN
Som Lastbilsmekaniker på Rejmes Transportfordon kommer du att vara en viktig kugge i ett grymt team bestående av kunniga och engagerade medarbetare. Rejmes är ackrediterade för arbete med egna reparationer (släcka 2:or), färdskrivare, hastighetsregulator samt bromsprov. Vi erbjuder den senaste tekniken inom fordonsbranschen och mycket stora möjligheter till vidareutbildning. Vi söker till båda våra toppmoderna verkstäder och ange därför i din ansökan om du söker tjänst i Halmstad eller Falkenberg.
 

INTRESSEANMÄLAN

Är ni intresserade av att få tips från oss när det dyker upp nya tjänster som kan passa er? Fyll då i formuläret nedan och skriv vad ni är intresserade av för typ av tjänster. Bifoga gärna ert CV.
 
  • (max 50 MB)