logo-nu-250x120

ledigA TJÄNSTER

Här nedan kan ni se vad vi vad vi har för rekryteringar just nu! 
Längre ner kan ni även skicka in intresseanmälan för framtida utmaningar.

Batteriexperten söker
Inköpare inom e-handel


Vi söker en person som vill vara med och driva vår snabbväxande e-handel framåt. Som inköpare hos oss kommer du arbeta med vårt befintliga sortiment, ta fram nya sortiment och ständigt förbättra våra affärer.
 
Dina arbetsuppgifter är bland annat:
- Inköp från både utlandet och inom Sverige
- Hitta nya leverantörer och produkter
- Optimera inköpsprocessen,                                           leverantörsförhandla pris och andra villkor
- Bredda sortimentet genom att uppdatera och         utveckla befintliga artiklar, lägga upp nya och         prissätta
- Ha koll på dokument, ex. EG-försäkran och              andra förekommande direktiv/standarder.  
- Viss ekonomi och marknadsföring
-  Vid behov stötta företagets andra avdelningar
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.   

 
 

Rejmes Transportfordon söker Ekonomi- och kreditchef
Med placering på anläggningen i Halmstad.
 
Vi söker dig som vill jobba i en av Sveriges finaste anläggningar för lastbilar. Hos Rejmes Transportfordon erbjuds du ett ansvarsfullt och omväxlande arbete på en stimulerande kundnära arbetsplats med god gemenskap och trevliga arbetskamrater. Rejmes Transportfordon erbjuder dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter i ett ledande företag inom sin bransch. Du får möjlighet att arbeta med stor bredd och helhetssyn. Du kommer också att ha mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Korta beslutsvägar ger dig möjlighet att snabbt omsätta dina kunskaper och idéer i praktisk verksamhet.
 
OM ROLLEN
I rollen är du en del av ledningsteamet. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. handla om att ta ett helhetsansvar för bolagets ekonomi och därmed driva löpande ekonomiarbete, genomföra bokslutsarbete, sköta inkomstdeklarationer samt kreditbeslut och kredithantering. Du har full kännedom om lagar och regler inom ekonomi. Arbetet ska genomsyras av strategiskt och långsiktigt tänkande.
 

Karlshamn Energi AB söker
Elnätsingenjör


Vi söker en driven elnätsingenjör som skall jobba med projektering, projektledning och teknisk dokumentation av vårt eldistributionsnät. Du är nyfiken och intresserad av affärs- och produktutveckling inom vår bransch och vill bidra till enhetens framtida utveckling.
Att arbeta som elnätsingenjör på Karlshamn Energi är omväxlande, spännande och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som har elingenjörsutbildning eller annan likvärdig elteknisk utbildning kombinerat med arbetslivserfarenhet. Vi värdesätter erfarenhet från liknande verksamhet. Som person har du hög social kompetens, hög servicegrad samt ett starkt engagemang för ditt arbete.
God samarbetsförmåga är en självklarhet även om jobbet också ställer krav på att du kan arbeta självständigt.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Växjö Energi AB söker Underhållsingenjör inriktning Mek.

Vi söker en ingenjör med ett brinnande intresse för underhåll, men även för processen vid våra produktionsanläggningar. Som mekanisk underhållsingenjör kommer du att ingå i anläggningssektionens ledningsteam på Sandviksverket. Som underhållsingenjör utvecklar och förbättrar du det förebyggande och avhjälpande underhållet för att nå verksamhetens mål. Du kommer att ansvara för våra underhållsplaner, vara ansvarig samordnare vid våra revisioner och utveckla vår långsiktiga underhållsplanering.
 
Tjänsten innebär ett nära samarbete med produktionsorganisationen där du kommer ansvara för rotorsaksanalyser och arbeta med förbättringsarbete kopplat till våra interna underhållsprocesser. En annan viktig uppgift är att vara länken mot vår projektavdelning som ansvarar för våra investeringsprojekt med särskilt fokus på underhållsaspekter. I arbetsuppgifterna ingår även att bevaka underhållsfrågor inom ansvarsområdet, både genom delaktighet i branschorganisationer och med externa kontakter.

Rejmes Transportfordon söker Verkstadsadministratör

Med placering på anläggningen i Halmstad.
 Vi söker dig som vill jobba i en av Sveriges finaste anläggningar för lastbilar. Hos Rejmes erbjuds du ett ansvarsfullt och omväxlande arbete på en stimulerande kundnära arbetsplats med god gemenskap och trevliga arbetskamrater. Rejmes Transportfordon erbjuder dig intressanta och utvecklande arbetsuppgifter i ett ledande företag inom sin bransch. Du får möjlighet att arbeta med stor bredd och helhetssyn. Du kommer också att ha mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Korta beslutsvägar ger dig möjlighet att snabbt omsätta dina kunskaper och idéer i praktisk verksamhet.
 
Som verkstadsadministratör ansvarar du för försäljning och administration av serviceavtal, skapande av serviceplaner, hanteringen av garantier och reklamationer samt skade- och ärendehantering gentemot försäkringsbolag. Det ingår också fakturering av garantiärenden, verkstadsarbeten och serviceavtal. Du ingår i serviceteamet och stöttar kundmottagning, verkstad och reservdelar. Du skall lägga mycket fokus på kundvård.

Jönköping Energi AB söker
Drifttekniker

Med skiftgång inom affärsområdet Värme och Kraft, Jönköping Energi AB. Affärsområdet innefattar ett antal produktionsanläggningar som finns runt om i Jönköping, bl.a. Kraftvärmeverket Torsvik, där vi producerar och distribuerar ånga, fjärrvärme, fjärrkyla och el. Driftavdelningen sköter driften av dessa anläggningar som är av varierande storlek och ålder. Driftorganisationen inom Värme och Kraft består för närvarande av 32 personer och är uppdelade i 6 skiftlag. Samt en dagtidsgrupp. Du kommer att rapportera direkt till närmsta chef.
 
ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som drifttekniker i ett skiftlag ingår att övervaka och åtgärda mindre fel i den befintliga el, ång- kyl och värmeproduktionen. Placeringen av tjänsten är på kraftvärmeverket Torsvik som består av två block, ett avfallseldat block samt ett nytt biobränsleeldat block, vilket innebär arbete med modern teknik.
Du har möjligheter tillsammans med skiftlaget att vara med och utforma ditt arbete inom skiften.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.  

Karlshamn Energi AB söker
Elmontör


Som elmontör hos oss kommer du arbeta med ny- och ombyggnad samt drift och underhåll av vårt elnät. Vi söker dig som tycker om ett varierat arbete och vill bidra till enhetens framtida utveckling.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Elberedskap är tänkt att ingå när du har vuxit in i rollen.

Vi söker dig som har lägst gymnasieutbildning med inriktning el eller har annan likvärdig elteknisk utbildning. Erfarenhet av arbete som elmontör eller elektriker är meriterande. Som person har du hög social kompetens, hög servicegrad samt ett starkt engagemang för ditt arbete.

VARFÖR KARLSHAMN ENERGI
Karlshamn Energi AB erbjuder en utmanande och stimulerande tjänst i en spännande bransch som präglas av stor förändring och mycket utmaningar. Vi är ett härligt gäng som ser fram emot att förstärka vår grupp med en ny elmontör.

 

Karlshamn Energi AB söker
Nätverkstekniker


Vi söker en driven nätverkstekniker som skall jobba med övervakning, drift och underhåll av vårt stadsnät.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bl.a. installation, felsökning, konfiguration och drifttagning av IT-utrustning. Att arbeta som nätverksingenjör på Karlshamn Energi är omväxlande, spännande och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
 
DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har utbildning inom datorkommunikation eller annan likvärdig utbildning, kanske har du förvärvat motsvarande kunskap genom erfarenhet. Såväl ung som erfaren är varmt välkommen att söka tjänsten.

Specma AB söker CNC-Operatör till fabriken i Våxtorp
I tjänsten som CNC-operatör ingår du i ett skift om åtta personer, varav tre jobbar i aktuell hall. Tjänsten är 2-skift. Det kan finnas möjlighet till natt- och helgskift om du har önskemål om detta. Vår svarvpark består av: Mazak, Star, Miyano, Okuma, Citizen och Index. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med frihet under ansvar och agerar självständigt och tar ansvar för att arbetet flyter på. Vi jobbar med ständiga förbättringar.
 
ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som CNC-operatör kör du och riggar svarvar.  Körningen innebär att hålla igång maskiner, skärbyte, borrbyte, kompensering/justering och mätning/kontroll av detaljer. Vid riggning ska du i samarbete med planeringsavdelningen se till att riggtider optimeras. Du tillverkar självständigt detaljer från en ritning i handen till färdig detalj. Hantering av stångmaterial och användning av travers förekommer. Du återrapportar i AXXOS tidssystem och IFS affärssystem. Du rapporterar till produktionsledaren. I arbetet ingår ett nära samarbete med planering-, kvalité- och teknikavdelningen. Underhåll på maskinerna ingår i arbetet.

Växjö Energi AB söker Automationsingenjör, Kraft Värme

Vi söker nu en automationsingenjör med inriktning mot process och kraftvärmeverk.

I din roll skapar du förutsättningar för en verksamhet som kännetecknas av hög säkerhet och tillgänglighet. Hos oss kommer du att arbeta med styrsystem, processdatorer, datakommunikation och se till att processerna fungerar på ett optimalt sätt. Du kommer att arbeta med programmering, drift, service- och underhåll på styr och driftövervakningssystemen. I rollen ligger även att skapa rutiner, dokumentera samt medverka i projekt och förbättringsarbete.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning, gärna på högskolenivå. Du har god samarbetsförmåga, är analytisk och med goda kunskaper inom automation. Har du kunskap inom styrsystemen Siemens T3000 eller Emerson Ovation är det meriterande. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska språket, skriftligt och muntligt. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper. Körkort är ett krav.

Växjö Energi AB söker
Projektledare - Byggnation av fjärrvärme- och fjärrkylanät

Vi söker en driven projektledare som ska ansvara för olika typer av projekt, allt från anslutning av enskilda kunder till hela exploateringsområden. Vi har en stark strävan att upprätthålla en hög leveranssäkerhet till våra kunder och driver därför kontinuerligt förnyelse- och underhållsprojekt, vilket också är en del av tjänsten. Vi arbetar efter beprövade processer och frihet under ansvar. Vi är ett öppet och härligt gäng som ser fram emot att förstärka vår projektgrupp med en ny projektledare. Att arbeta som projektledare på Växjö energi är omväxlande, spännande och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.


Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete i ett framgångsrikt företag genom intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter

 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. 

INTRESSEANMÄLAN

Är ni intresserade av att få tips från oss när det dyker upp nya tjänster som kan passa er? Fyll då i formuläret nedan och skriv vad ni är intresserade av för typ av tjänster. Bifoga gärna ert CV.
 
  • (max 50 MB)