logo-nu-250x120

ledigA TJÄNSTER

Här nedan kan ni se vad vi vad vi har för rekryteringar just nu! 
Längre ner kan ni även skicka in intresseanmälan för framtida utmaningar.

Rejmes transportfordon AB söker Servicechef - Halmstad

Vi söker dig som är en målinriktad lagledare och som är van att aktivt jobba med coachning av dina medarbetare för att skapa trivsel och utveckling på arbetsplatsen. Då vi också har stort fokus på nöjda kunder så är det viktigt att du är serviceinriktad, social och positiv. Dessa egenskaper visar du självklart även gentemot dina medarbetare på jobbet och bidrar med prestigelöshet och god stämning.
Som person har du en tydlig och ärlig ledarstil. Du driver dina frågor självständigt tillsammans med teamet och har en förmåga att ta tag i saker och sätta dig in i en komplicerad affär. Affärsmässighet är en självklarhet.
Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning. Branscherfarenhet är meriterande, men din vilja och förmåga att arbeta som ledare är det viktigaste.
 
OM ROLLEN
Som Servicechef har du budget- och operativt ansvar samt fullt personalansvar för våra verkstäder i Halmstad och Falkenberg. Dina arbetsgrupper består totalt av ca 30 kunniga och engagerade medarbetare med olika ansvarsområden. Du har också ansvar för de affärsmässiga kontakterna med våra kunder på verkstäderna. I rollen är du en självklar del av företagets ledningsteam.

Rejmes Transportfordon AB söker Lastbilsmekaniker 
Vi behöver utöka vår kapacitet i både Halmstad och Falkenberg. 

Vi söker dig med fordonsmekanisk utbildning som har kunskaper i lastbilsreparationer, service och underhåll. För oss och teamet är dina personliga egenskaper mycket viktiga. Vi ser att du som person är kreativ och innovativ med stark drivkraft att vidareutvecklas. Du är trygg i dig själv, är prestigelös, har ett gott ordningssinne och gillar starkt att jobba i grupp med andra. Det är viktigt att du är serviceinriktad och trivs i möte med kund.
 
OM ROLLEN
Som Lastbilsmekaniker på Rejmes Transportfordon kommer du att vara en viktig kugge i ett grymt team bestående av kunniga och engagerade medarbetare. Rejmes är ackrediterade för arbete med egna reparationer (släcka 2:or), färdskrivare, hastighetsregulator samt bromsprov. Vi erbjuder den senaste tekniken inom fordonsbranschen och mycket stora möjligheter till vidareutbildning. Vi söker till båda våra toppmoderna verkstäder och ange därför i din ansökan om du söker tjänst i Halmstad eller Falkenberg.
 

Öresundskraft söker
Kontrollrumstekniker

Till Ängelholm. 

Som kontrollrumstekniker svarar du för lokal drift av Öresundskrafts anläggningsresurser för produktion av el och fjärrvärme. Vilket inkluderar lokala starter, stopp, avställningar och provtagning samt tillsyn och rondering.
Kontrollrumsteknikern svarar vidare för kortsiktig planering, beställning (avrop) och hantering av driftkemikalier, fasta och flytande bränslen samt omhändertagande av restprodukter för verksamheten vid samtliga produktionsanläggningar. Kontrollrumsteknikern ska också kunna fungera som ställföreträdande kontrollrumsingenjör.


Din placering kommer i första hand att vara på Åkerslundsverket i Ängelholm. Tjänsten innebär skiftgång med beredskapstjänstgöring. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Öresundskraft söker
Kontrollrumstekniker

Till Helsingborg.

Som kontrollrumstekniker svarar du för lokal drift av Öresundskrafts anläggningsresurser för produktion av el, fjärrvärme och fjärrkyla. Detta inkluderar lokala starter, stopp, avställningar och provtagning samt tillsyn och rondering.
Kontrollrumsteknikern svarar vidare för kortsiktig planering, beställning (avrop) och hantering av driftkemikalier, fasta och flytande bränslen samt omhändertagande av restprodukter för verksamheten vid samtliga produktionsanläggningar. Kontrollrumsteknikern ska också kunna fungera som ställföreträdande kontrollrumsingenjör.


Din placering kommer vara i Helsingborg på Västhamnsverket och Filbornaverket. Tjänsten innebär skiftgång med beredskapstjänstgöring. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

CELEC AB söker El-Konstruktör 
FALKENBERG

Tjänsten innebär att vara ansvarig för upprättande av ritningar (el-mek) och samtlig dokumentation för våra projekt. Projekten vi arbetar med innefattar i huvudsak industriella applikationer, så som reservkraftprojekt.
Du kommer även fungera som administrativ projektledare och stöd till försäljningsavdelningen.
 
Vi söker dig med goda kunskaper inom elkonstruktion (ex. Elprocad) alternativt mekanisk konstruktion (Auto-Cad). Erfarenhet från reservkraftsbranschen är meriterande. Vi förutsätter att du känner dig bekväm med att använda dator på Office nivå. Du har ett stort allmänt tekniskt intresse, vilja att lära dig nya saker och utvecklas i en spännande bransch.
God samarbetsförmåga är en självklarhet hos oss. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.
 
Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete med tekniska utmaningar som för rätt person innebär stora möjligheter för framtiden.
 

Jönköping Energi AB söker
Drifttekniker

Med skiftgång inom affärsområdet Värme och Kraft, Jönköping Energi AB. Affärsområdet innefattar ett antal produktionsanläggningar som finns runt om i Jönköping, bl.a. Kraftvärmeverket Torsvik, där vi producerar och distribuerar ånga, fjärrvärme, fjärrkyla och el. Driftavdelningen sköter driften av dessa anläggningar som är av varierande storlek och ålder. Driftorganisationen inom Värme och Kraft består för närvarande av 32 personer och är uppdelade i 6 skiftlag. Samt en dagtidsgrupp. Du kommer att rapportera direkt till närmsta chef.
 
ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som drifttekniker i ett skiftlag ingår att övervaka och åtgärda mindre fel i den befintliga el, ång- kyl och värmeproduktionen. Placeringen av tjänsten är på kraftvärmeverket Torsvik som består av två block, ett avfallseldat block samt ett nytt biobränsleeldat block, vilket innebär arbete med modern teknik.
Du har möjligheter tillsammans med skiftlaget att vara med och utforma ditt arbete inom skiften.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.  

Karlshamn Energi AB söker
Elnätsingenjör


Vi söker en driven elnätsingenjör som skall jobba med projektering, projektledning och teknisk dokumentation av vårt eldistributionsnät. Du är nyfiken och intresserad av affärs- och produktutveckling inom vår bransch och vill bidra till enhetens framtida utveckling.
Att arbeta som elnätsingenjör på Karlshamn Energi är omväxlande, spännande och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som har elingenjörsutbildning eller annan likvärdig elteknisk utbildning kombinerat med arbetslivserfarenhet. Vi värdesätter erfarenhet från liknande verksamhet. Som person har du hög social kompetens, hög servicegrad samt ett starkt engagemang för ditt arbete.
God samarbetsförmåga är en självklarhet även om jobbet också ställer krav på att du kan arbeta självständigt.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Karlshamn Energi AB söker
Nätverkstekniker


Vi söker en driven nätverkstekniker som skall jobba med övervakning, drift och underhåll av vårt stadsnät.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar bl.a. installation, felsökning, konfiguration och drifttagning av IT-utrustning. Att arbeta som nätverksingenjör på Karlshamn Energi är omväxlande, spännande och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
 
DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har utbildning inom datorkommunikation eller annan likvärdig utbildning, kanske har du förvärvat motsvarande kunskap genom erfarenhet. Såväl ung som erfaren är varmt välkommen att söka tjänsten.

Katrinefors Kraftvärme AB i Mariestad söker Drifttekniker

Som drifttekniker vid Katrinefors Kraftvärme i Mariestad kommer du arbeta med drift och rondering av anläggningens produktionsenheter. Vilket inkluderar optimering och analys av produktionen samt underhållsarbete. Arbetet innebär både praktiska och administrativa insatser.
 
Din placering kommer vara på Katrinefors Kraftvärme AB i Mariestad. Tjänsten innebär skiftgång med beredskapstjänstgöring. För att kunna delta i verksamhetens beredskapsorganisation, som har inställelsetid på 45 min, ser vi gärna att du bor i Mariestad eller dess närhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

 

Växjö Energi söker
Drifttekniker, Kraft och Värme


Vi är idag drygt 30 personer som jobbar med driften av Växjö Energis större produktionsanläggningar för el, värme och kyla. Vi söker nu en drifttekniker till våra anläggningar på Sandviksverket. Du får gärna ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom energibranschen eller från annan liknande verksamhet, men det är inget krav.
 
Arbetsuppgifterna är mångsidiga och består av rondering, driftomläggningar och förebyggande underhåll på Sandviksverket, men även driftövervakning från kontrollrummet. Du förväntas ha god kännedom och kunskap om förbränningsteknik, termodynamik och en förmåga att se processen som en helhet och med det som grund ska du kunna köra systemen på bästa sätt ur ett säkert, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Efter några år hos oss finns goda möjligheter till ett ökat ansvarstagande som driftmästare eller skiftledare.
 

Batteriexperten söker
Inköpare inom e-handel


Vi söker en person som vill vara med och driva vår snabbväxande e-handel framåt. Som inköpare hos oss kommer du arbeta med vårt befintliga sortiment, ta fram nya sortiment och ständigt förbättra våra affärer.
 
Dina arbetsuppgifter är bland annat:
- Inköp från både utlandet och inom Sverige
- Hitta nya leverantörer och produkter
- Optimera inköpsprocessen,                                           leverantörsförhandla pris och andra villkor
- Bredda sortimentet genom att uppdatera och         utveckla befintliga artiklar, lägga upp nya och         prissätta
- Ha koll på dokument, ex. EG-försäkran och              andra förekommande direktiv/standarder.  
- Viss ekonomi och marknadsföring
-  Vid behov stötta företagets andra avdelningar
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.   

 

INTRESSEANMÄLAN

Är ni intresserade av att få tips från oss när det dyker upp nya tjänster som kan passa er? Fyll då i formuläret nedan och skriv vad ni är intresserade av för typ av tjänster. Bifoga gärna ert CV.
 
  • (max 50 MB)