ledigA TJÄNSTER

Här nedan kan ni se vad vi vad vi har för rekryteringar just nu! 
Längre ner kan ni även skicka in intresseanmälan för framtida utmaningar.

Fjärrvärme i Osby AB söker Fjärrvärmetekniker

Som Fjärrvärmetekniker vid Fjärrvärme i Osby AB ingår du i ett arbetslag på 3 personer som utför de flesta förekommande arbeten när det gäller produktion och distribution av fjärrvärme. Arbetet innebär både praktiska moment som t.ex. underhåll och reparationer samt administrativa insatser som t.ex. planering, dokumentation etc. Arbetet innebär också kontakter med såväl kunder som leverantörer.
Tjänsten kommer vara placerad på Gullarpsverket i Osby. Tjänsten är tillsvidare på heltid där beredskapstjänstgöring ingår var 3:e vecka.

För mer info se annons. 

 

Ljungby Energi söker Drifttekniker

Till kraftvärmeanläggningen, vilken övervakas dygnet runt av skiftgående personal, som består av två ångpannor med tillhörande turbiner samt två hetvattenpannor.
 
ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten innebär skiftstjänstgöring där du kommer att ingå i ett av fem skiftlag. Dina arbetsuppgifter kommer i första hand att omfatta drift av produktionsanläggningarna där Din kompetens kommer att nyttjas både för det dagliga underhållet och vid arbetet under revisionsperioden. Driftoptimering, provtagning och miljöuppföljning skall ingå som en naturlig del av arbetsuppgifterna. Du skall också vara beredd att utföra arbeten på distributionsnätet. Beredskapstjänstgöring kan bli aktuell.
 

Awenkon söker nyfiken och driven Drifttekniker inriktning Kraftvärme/Process

Awenkon söker en drifttekniker för uppdrag på plats hos kund. En typisk kundanläggning kan vara ett kraftvärmeverk, en processindustri eller ett Va-verk. Därför tror vi att Du har erfarenhet av till exempel fluidbädds- och rosterpannor, sodapannor, indunstningsanläggningar eller annan processindustri.
 
Resor inom och utanför Sverige samt skiftgång är en naturlig del av arbetet och därför spelar det mindre roll vart Du bor.

VARFÖR AWENKON
Vill du arbeta i ett företag där individen och gemenskapen står högt på dagordningen så har du hittat rätt företag för dig. Vi erbjuder dig att växa med oss som företag för att i framtiden ta en större roll.

Vi söker vik. Drifttekniker till kund i Halland.

Vi söker dig som vill medverka i styrning och övervakning av  produktionsanläggningar för värme, el och fjärrkyla samt sköta driften av fjärrvärmenätet.
I arbetsuppgifterna ingår även att skriva dagrapporter, felrapportering och att föra journaler. Du deltar i förekommande reparations- och underhållsarbeten. I tjänsten ingår även att vara delaktig i olika projekt. Skiftgång i form av femskift.

Tjänsten är 1års vikariat pga. föräldraledighet. 
 

För mer information kontakta
Pontus: 0702-68 06 70 
pontus.brantberg@brapersonal.nu

INTRESSEANMÄLAN

Är ni intresserade av att få tips från oss när det dyker upp nya tjänster som kan passa er? Fyll då i formuläret nedan och skriv vad ni är intresserade av för typ av tjänster. Bifoga gärna ert CV.
 
  • (max 10 MB)