logo-nu-250x120

ledigA TJÄNSTER

Här nedan kan ni se vad vi vad vi har för rekryteringar just nu! 
Längre ner kan ni även skicka in intresseanmälan för framtida utmaningar.

Marklund Solutions AB söker Miljökonsult

Vi söker dig som vill vara med och driva vårt kontor framåt. Som Miljökonsult hos oss kommer du vara med på resan att bygga upp den lokala organisationen i Halmstad och ständigt förbättra våra tjänster.
 
Konsultuppdragen kan t.ex. omfatta följande:

- Utredningar med avseende på ekonomiska styrmedel (energiskatter, handel med utsläppsrätter m.m.)
- Tillståndsansökan och MKB enligt miljöbalken för miljöfarlig verksamhet
- Rapportering till och kommunikation med myndigheter
-Tekniska utredningar för planering av nya och förändrade verksamheter
-Riskbedömning inom miljö, arbetsmiljö och ekonomiska styrmedel.
-Uppdrag som miljöcontroller/miljösamordnare ute hos våra kunder.

 

Halmstad Energi & Miljö AB söker Vik. Skiftgående Drifttekniker

Produktionsavdelningen på Halmstad Energi och Miljö AB driver ett antal produktionsanläggningar där det produceras el, fjärrkyla och fjärrvärme.
 
Vi söker dig som vill medverka i styrning och övervakning av HEMs produktionsanläggningar för värme, el och fjärrkyla samt sköta driften av avdelningens anläggningar för optimal drift. I Arbetsuppgifterna ingår även att skriva dagtidsrapporter, felrapportering och föra journaler. Du deltar i förekommande reparations- och underhållsarbeten. I tjänsten ingår även att vara delaktig i olika projekt och revision när så är möjligt samt att medverka i kvalitets-, arbets- och miljöarbetet inom avdelningen.
 
Tjänsten är ett vikariat på 12 månader. 

Nevel söker Operativ Platschef till deras fjärrvärmeverksamhet i Åstorp. 

Gillar du att jobba i en bred roll som kräver stort engagemang, utveckling, samarbete, struktur och planering så är detta tjänsten för dig. Som Platschef på Nevel i Åstorp har du ett övergripande ansvar för produktion och distribution av fjärrvärme. Arbetet innebär både praktiska och administrativa arbetsuppgifter. I tjänsten kommer du att ha nära kontakt med både medarbetare, kunder och leverantörer. Beredskapstjänstgöring ingår. Rapportering sker till Driftchef.
 
Du kommer ansvara för följande:
-        Personalansvar
-        Kostnads-/budgetansvar
-        Daglig driftoptimering
-        Planering av daglig skötsel, bränsle, drift och underhåll
-        Ledning av projekt
-        Rapportering och uppföljning

Nevel söker Drifttekniker som Fjärrvärmesamordnare till Skåneregionen

Gillar du att jobba i en bred roll som kräver engagemang, att kunna ta eget ansvar, samarbete, struktur och planering så är detta tjänsten för dig.
Som drifttekniker kommer du att arbeta med drift- och underhållsarbeten och planering av dessa.
Du ingår i ett team på sex personer som sköter och driver fjärrvärmeverket i Bjuv och närliggande panncentraler i Billesholm, Åstorp, Höganäs, Kvidinge och Jonstorp. Nevel befinner sig i en stark expansionsfas och mer anläggningar kommer att läggas till. Arbetet omfattar hela kedjan från bränslemottagning, operativ drift av anläggningarna till underhållsinsatser. Tjänsten innefattar beredskapstjänstgöring som sträcker sig över helger. I tjänsten kommer du att ha nära kontakt med medarbetare, kunder och leverantörer. Du tycker om att arbeta i grupp, är drivande, jobbar strukturerat och kan ta egna initiativ.

 

Vimmerby Energi & Miljö AB söker Drifttekniker - Värme 

Som drifttekniker arbetar du med processtyrning och driftoptimering samt med avhjälpande och planerat underhåll på våra produktionsanläggningar. Förutom fjärrvärme i Vimmerby driver vi fyra närvärmenät med tillhörande pannanläggningar i orter runt Vimmerby. Våra produktionsanläggningar använder både biobränsle och biogas. Vår huvudanläggning utgörs av ett modernt biobränsleeldat kraftvärmeverk där vi producerar förutom fjärrvärme även ånga, hetvatten samt el som levereras till våra lokala kunder.

Tjänsten är tillsvidare på heltid där beredskapstjänstgöring ingår.

Katrinefors Kraftvärme AB söker 
Drifttekniker


Som drifttekniker vid Katrinefors Kraftvärme i Mariestad kommer du arbeta med drift och rondering av anläggningens produktionsenheter. Vilket inkluderar optimering och analys av produktionen samt underhållsarbete. Arbetet innebär både praktiska och administrativa insatser.
 
Din placering kommer vara på Katrinefors Kraftvärme AB i Mariestad. Tjänsten innebär skiftgång med beredskapstjänstgöring. För att kunna delta i verksamhetens beredskapsorganisation, som har inställelsetid på 45 min, ser vi gärna att du bor i Mariestad eller dess närhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning.
 

AWENKON söker
Nyfiken och Driven DRIFTTEKNIKER
- inriktning Kraftvärme/Process


Awenkon söker en drifttekniker för uppdrag på plats hos kund. En typisk kundanläggning kan vara ett kraftvärmeverk, en processindustri eller ett Va-verk. Därför tror vi att Du har erfarenhet av till exempel fluidbädds- och rosterpannor, sodapannor, indunstningsanläggningar eller annan processindustri.
 
Resor inom och utanför Sverige samt skiftgång är en naturlig del av arbetet och därför spelar det mindre roll vart Du bor.

 
VARFÖR AWENKON
Vill du arbeta i ett företag där individen och gemenskapen står högt på dagordningen så har du hittat rätt företag för dig. Vi erbjuder dig att växa med oss som företag för att i framtiden ta en större roll.

INTRESSEANMÄLAN

Är ni intresserade av att få tips från oss när det dyker upp nya tjänster som kan passa er? Fyll då i formuläret nedan och skriv vad ni är intresserade av för typ av tjänster. Bifoga gärna ert CV.
 
  • (max 50 MB)